ΠΟΕ-ΟΤΑ: Ο Σαμαράς και η παρέα του έχουν λύσει τα οικονομικά τους

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε την Κυριακή η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά, από τις Βρυξέλλες, περί «τρομοκρατίας των προνομιούχων επειδή χάνουν τα προνόμιά τους». «Τρομοκρατήσατε τους τρομοκράτες» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός για την Ομοσπονδία των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, χρησιμοποιώντας απόφθεγμα του Γεωργίου Παπανδρέου.

«Για τον κ. Σαμαρά το δικαίωμα στην εργασία είναι προνόμιο και απείλησε μάλιστα τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ότι θα το χάσουν. Θα χάσουν δηλαδή τη δουλειά τους, θα απολυθούν και δεν θα μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους και να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ο κ. Σαμαράς και η παρέα του έχουν λύσει τα οικονομικά τους προβλήματα και το παίζουν σωτήρες στις πλάτες των μισθωτών και των συνταξιούχων», προστίθεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Μάλιστα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ παραθέτει τα περιουσιακά στοιχεία των τριών πολιτικών αρχηγών της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως «αυτοί είναι οι προνομιούχοι και τα συμφέροντα που υπηρετούν».

«Ο αγώνας των εργαζομένων υποκινείται από το αίσθημα της επιβίωσης. Και για το λόγο αυτό, δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν υπάρξει δικαίωση», καταλήγει η Ομοσπονδία.
Πηγή: skai.gr