Κλείσιμο

Woody Allen: Η Mia Farrow ετοιμάζει αποκαλυπτικό βιβλίο για την... «παραμυθένια» ζωή τους

Το βιβλίο αποκαλύπτει ότι οι ισχυρισμοί της Μία Φάροου για σεξουαλική παρενόχληση από τον Γούντι Άλεν της επτάχρονης υιοθετημένης κόρης τους, Ντίλαν, έχουν τις ρίζες τους στην παιδική σχέση της Φάροου με τον πατέρα της

Οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση του Γούντι Άλεν θα εξεταστούν σε ένα νέο βιβλίο που θα εκδώσει η πρώην σύζυγός του, Μία Φάροου, και τα παιδιά της. Το βιβλίο θα πραγματεύεται πολλές πληροφορίες από την προσωπική τους ζωή. Ο τίτλος του βιβλίου θα είναι «The Farrow of Hollywood: Their Dark Side of Paradise» και λέγεται ότι θα περιλαμβάνει πληροφορίες που δεν έχουν γίνει ποτέ γνωστές για την… «παραμυθένια ζωή» τους.

Σύμφωνα με το «Radar», το βιβλίο αποκαλύπτει ότι οι ισχυρισμοί της Μία Φάροου για σεξουαλική παρενόχληση από τον Γούντι Άλεν της επτάχρονης υιοθετημένης κόρης τους, Ντίλαν, έχουν τις ρίζες τους στην παιδική σχέση της Φάροου με τον πατέρα της, Τζον Φάροου.

«Ο Τζον ήταν συχνά ένας βίαιος πατέρας για τα παιδιά του, τη σύζυγό του και τους συναδέλφους του στο Χόλιγουντ. Θεωρούνταν ως ο πιο αντιπαθής άνθρωπος στο Χόλιγουντ. Ο Τζον Φάροου ήταν ένας βασανισμένος, τραγικός καλλιτέχνης και πατέρας. Άφησε στα παιδιά του μια κληρονομιά τραυμάτων και πόνου, που η οικογένεια κρατούσε κρυφή. Η Μία Φάροου αποκάλυψε εν αγνοία της τον πόνο της μέσα από τα λόγια και τη συμπεριφορά της στις καταγγελίες της που στόχευαν τον Άλεν».

Το βιβλίο περιλαμβάνει νέα έρευνα, συνεντεύξεις που δεν έχουν αποκαλυφθεί ποτέ, με ηθοποιούς που συνεργάστηκαν με τον Τζον Φάροου και μια πρωτότυπη θεωρία από τη συγγραφέα, βιογράφο και ντοκιμαντερίστρια Μέριλιν Ανν Μος. 

Πίσω στο 1992, οι αρχές του Κονέκτικατ ακολούθησαν και διερεύνησαν τους ισχυρισμούς της Μία Φάροου ότι ο διάσημος σκηνοθέτης κακοποίησε σεξουαλικά τη θετή του κόρη Ντίλαν.

Τους ισχυρισμούς αυτούς αρνήθηκε με μανία ο Γούντι Άλεν και αποκάλυψε ότι η Μία Φάροου προσπάθησε να δηλητηριάσει την Ντίλαν και τα υπόλοιπα παιδιά της. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι η Μία έπεισε την Ντίλαν να πει ψέματα και να κάνει τις δηλώσεις.

Πηγή: skai.gr