Survivor All Star: Ο Χάρος επέστρεψε - Πρώτη του δουλειά να ψηφίσει την Εύη

Ο Βασάλος πρόλαβε και διέκρινε ότι Τάκης και Σώζων ταίριαξαν κατευθείαν, πράγμα που τους καθιστά ένα τρομερό δίδυμο, ή αλλιώς «δίδυμο θανάτου»

Δεν πρόλαβαν για μείνουν για πολύ λιγότεροι οι Μπλε μετά την αποχώρηση της Καρολίνας. Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος από το 2018 έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και φόρεσε τα Μπλε. Άλλοι παίκτες χάρηκαν που τον είδαν, άλλοι όπως οι Εύη, ήταν λίγο επιφυλακτικοί. 




Αν για κάποιο λόγο είχε μείνει στη μνήμη όλων μας ο Σώζων, εκτός από το ιδιαίτερο όνομά του, αυτός είναι η επική κόντρα του με την Εύη Σαλαταφερίδου. Οι δύο παίκτες δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά και αυτό έβγαινε προς τα έξω. 



Ευτυχώς όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Όπως μόνος του ανέφερε ο Σώζων έχει έρθει με διαφορετική διάθεση. Στο Survivor του 2018 μάλιστα είχαν κερδίσει μαζί ένα έπαθλο που περισσότερο παρέπεμπε σε ραντεβού στο Love Island. 


Η Εύη Σαλταφερίδου φάνηκε να πείθεται από τον αλλαγμένο Σώζων, ή τουλάχιστον, να έχει τη διάθεση να ξεκινήσει τη γνωριμία από την αρχή, ξεχνόντας όσα στραβά έλαβαν χώρα στο παρελθόν. 


Εντωμεταξύ ο Βασάλος πρόλαβε και διέκρινε ότι Τάκης και Σώζων ταίριαξαν κατευθείαν, πράγμα που τους καθιστά ένα τρομερό δίδυμο, ή αλλιώς «δίδυμο θανάτου».



Η πρώτη μέρα του Σώζων στα μπλε συνδυάστηκε με την πρώτη βαριά ήττα της ομάδας στο παιχνίδι. Ως εκ τούτου οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν προκειμένου να βγει ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας. Παρόλα τα χαμόγελα και τις χαριτολογίες με την Εύη ο Σώζων πήγε στην κάλπη και την ψήφισε χωρίς προφανή λόγο. 


 

Πηγή: skai.gr