Survivor: Οι πρώην στους μπλε- Ο καυγάς Ανθής-Τριαντάφυλλου και οι γκολάρες της Καρολίνα (vids)

Νέες αφίξεις στο Survivor για τις δύο ομάδες, μόνο που η Μαριαλένα δεν το δέχθηκε τόσο καλά κι έμεινε άφωνη όταν είδε τα δύο από τα τρία νέα πρόσωπα της ομάδας της.

Ο Σάκης Κατσούλης, που θα διαγωνίζεται με τους Μπλε, είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας κι είχαν χωρίσει λίγους μήνες πριν μπει στο ριάλιτι. Το σοκ δεν τελείωσε εκεί για την ίδια καθώς δεν ήταν μόνος αλλά μαζί με την Χριστίνα Κεφαλά,με την οποία υπήρξε ένα φλερτ μετα τον χωρισμό τους. Μάλιστα ο Σάκης Κατσούλης την πλησίασε για να την χαιρετίσει και την άγγιξε, δημιουργώντας έντονη αμηχανία στην Μαριαλένα.

Έτσι αναγκάστηκε να φύγει από την καλύβα κι οι συμπαίκτες της την πρόφτασαν λέγοντας ότι καταλαβαίνουν πως νιώθει κι ότι ελπίζουν ότι όλη η κατάσταση θα είναι ήρεμη. Η ίδια μάλιστα στο τέλος ανέφερε ότι πριν μπει στο ριάλιτι, δεν είχαν χωρίσει με τον πιο ήρεμο τρόπο με τον Σάκη: «Τι να πω, μπήκε ο πρώην μου από εκεί που δεν το περίμενα. Ένας άνθρωπος που έχω ζήσει μια ιστορία στο παρελθόν. Δυο μήνες που είμαστε εδώ δεν περίμενα να τον δω. Τι μου επιφύλασσε η μοίρα; Ήρθανε οι νέοι παίκτες από παραλία και βλέπω τον Σάκη. Ξερνάω. Δεν μπορώ. Χωρίσαμε πριν από δύο μήνες και αυτή είναι η κοπέλα του. Ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκείμενη φάση. Είμαι δυνατή και δεν θέλω να μου ρίξει την ψυχολογία.»

Θα καταφέρουν να μείνουν τα πράγματα ήρεμα ανάμεσα στους τρεις;

Ο καυγάς Τριαντάφυλλου με Ανθή Σαλαγκούδη.

Με αφορμή την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου, ο Τριαντάφυλλος «δίκασε» την Ανθή Σαλαγκούδη για το γεγονός ότι δεν αποδίδει αγωνιστικά αλλά και δεν προσφέρει τόσο στις δουλειές της καλύβας. Όσο περνούσε η ώρα, ο Τριαντάφυλλος ανέβασε τους τόνους λέγοντας ότι άλλοι δεν λένε την γνώμη τους για την ίδια και την στηρίζουν γιατί δεν αποχωρεί από το ριάλιτι «ως δολοφόνος με αγγελικό πρόσωπο» ενώ στην πραγματικότητα την κοροϊδεύουν. Σε εκείνο το σημείο ο ίδιος έβαλε στην συζήτηση και τον πατέρα της Ανθής που παλιότερα ήταν πολιτικός: «Δεν ήσουν στενοχωρημένη με την αποχώρηση του Περικλή…Γελούσες..Όχι αυτά σε εμένα, να ντρέπομαι για ποιο λόγο; Δεν θα φοβηθώ να πω την γνώμη μου επειδή κάποιοι την γλείφουν… Λέω αυτά που βλέπω… Δεν θα φοβηθώ να πω την γνώμη μου επειδή ανεβάζεις τον τόνο της φωνής σου ή επειδή κατάφερες να παραμείνεις… Μου είπε ότι θα με τελειώσει αλλά δεν την φοβάμαι επειδή ο πατέρας της ήταν υπουργός κι αν την στηρίζει.»

Ο Τριαντάφυλλος προσπάθησε να «μαζέψει» το γεγονός ότι ανέφερε στην Ανθή Σαλαγκούδη πως έχει στήριξη από τον πατέρα της. Για αυτό φώναξε στην Σοφία Μαργαρίτη που του είπε ότι δεν τον τιμά να μιλά για τον πατέρα της Ανθής. Ο ίδιος βγήκε εκτός ελέγχου κι ύψωσε τον τόνο της φωνής του στην ίδια προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με την Σοφία να εκνευρίζεται και να του απαντά: «Μην μου ανεβάζεις τον τόνο της φωνής σου και μου κάνεις επίθεση. Αυτά στην γυναίκα σου.» Από την άλλη η Ανθή Σαλαγκούδη του ζητούσε να εξηγήσει με ποιον τρόπο την βοηθά ο πατέρας της στο παιχνίδι.

Εντάσεις και στους μπλέ

Ξενερωμένοι για την αποχώρηση του Περικλή και όχι του Αλέξη Παππά ήταν και ο Νίκος Μπαρτζής με τον Τζειμς Καφετζή στην παραλία των μπλε. «Ήταν όλοι σαν κηδείες» σχολίασε ο Κρις Σταμούλης για τους συμπαίκτες του που είδαν πως οι δυο δικοί τους υποψήφιοι προς αποχώρηση έμειναν. «Από εδώ και στο εξής είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε ένα μάθημα με το δικό μας τρόπο χωρίς να αφήσουμε πολλά ίχνη στη δική μας ομάδα» διεμήνυσε ο Αλέξης Παππάς.

Ένταση υπήρξε και στους μπλε για το μοίρασμα των μερίδων φαγητού μετά από τα παράπονα της Ελευθερίας Ελευθερίου, με την τραγουδίστρια να παραδέχεται πως έκανε λάθος και να προκαλεί την αντίδραση της Άννας Μαρίας. Ο Τζειμς Καφετζής πρότεινε να μοιράσουν τις προμήθειες για να μειωθούν οι προστριβές. Η πρόταση του έγινε αποδεκτή παμψηφεί.

Σε ότι αφορά την είσοδο των νέων παικτών ο Κρις Σταμούλης θεωρεί ότι θα ευνοήσει την μικρή τους ομάδα (Αλέξης Παππάς και Ελευθερία Ελευθερία), ενώ αναφέρθηκε και στην είσοδό του πρώην της Μαριαλένας και τις συμμαχίες που αναμένεται να δημιουργηθούν.

beach soccer και νίκη των μπλέ με σούπερ Καρολίνα

Σε ότι αφορά το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, αυτή τη φορά οι δυο ομάδες δεν μπήκαν σε στίβο μάχης, αλλά σε μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου με άμμο. Στο beach soccer τρεις παίκτες των κόκκινων θα αντιμετώπιζαν τρεις των μπλε για μια φρατζόλα ψωμί με ταχίνι σε διαφορετικές γεύσεις.

Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες των δυο ομάδων προσπάθησαν να μιμηθούν τους Μέσι και Ρονάλντο. Μπορεί η τεχνική να έλειπε από κάποιους όμως το πάθος για τη νίκη και φυσικά το φαγητό δεν απουσίαζε από καθέναν. Νικήτρια αναδεικνυόταν η ομάδα που πετύχαινε πρώτη δυο γκολ.

Οι μπλε έδειξαν να… μιλάνε καλύτερα στο τόπι και κατάφεραν να νικήσουν τους κόκκινους με 10-6 και να απολαύσουν το έπαθλό τους, που ήταν δυο μπολακια ταχίνι σε δια΄φορες γέυεσεις και μια φρατζόλα ψωμί.

Πηγή: skai.gr