Survivor 4: Αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο –Φτιάχνονται από την αρχή οι δύο ομάδες (vids)

Δύο ακόμη παίκτες νοσηλεύτηκαν -εκτός από την Κάτια Ταραμπάνκο- που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και βρέθηκε δυο φορές στο νοσοκομείο, στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ SURVIVOR.

Η Έλενα Κρεμλίδου και ο Τζέιμς Καφετζής, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με αδιαθεσία, όπως αποκάλυψαν οι συμπαίκτες τους πριν κατέβουν στο στίβο μάχης για να αγωνιστούν για έπαθλο φαγητού.

Αμφότεροι οι δύο παίκτες είναι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν στον στίβο μάχης όπου αγωνίστηκαν για το πολυπόθητο ταλαγάνι.

Στην παραλία των «Μαχητών» υπήρξε ένταση για την καρύδα και πως μοιράζεται το φαγητό, ενώ στην παραλία των «Διάσημων» μπορεί το φαγητό να λιγόστευε, αλλά οι παίκτες «χτενίζονταν» με τη βοήθεια της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Στον στίβο μάχης οι παίκτες συνεργάστηκαν σε ζευγάρια με τον ένα να κάνει την «τυφλόμυγα» και τον άλλον να τον καθοδηγεί, με σκοπό να βάλει μια μπάλα στην τρύπα καλαθιού μέσα από εμπόδια που προϋπήρχαν.

Οι δυο ομάδες μέχρι το 6-5 πήγαιναν χέρι-χέρι, όμως για ακόμα μια φορά η «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να επικρατήσουν, με τους «Μαχητές» να γράφουν το τελικό 10-6.

Έντονη ήταν η αντίδραση της Ελίζαμπεθ μετά το μέρας της δοκιμασίας η οποία παραπονέθηκε στην Άννα Μαρία που δεν την άκουγε όσο έπρεπε.

Οι παίκτες των δυο ομάδων κλήθηκαν σε έκτακτο συμβούλιο μετά το αγώνισμα με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει ότι η Κάτια Ταραμπανκό ναι μεν είναι καλά στην υγεία της αλλά δεν θα επιστρέψει στο Survivor 4.

Τόσο οι παίκτες των «Διάσημων» όσο και οι παίκτες των »Μαχητών» αιφνιδιάστηκαν με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού, ενώ μετά τα «περαστικά» που ευχήθηκαν στην Κάτια Ταραμπάνκο, δεν έλειψαν και οι μπηχτές.

Ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ελευθερία Ελευθερίου έθιξαν την ανάρμοστη συμπεριφορά του μοντέλου, όταν μαγείρευε κρυφά για τον εαυτό της και δεν μοιραζόταν το φαγητό.

Μια ακόμη μεγάλη έκπληξη όμως περίμενε τους παίκτες του reality επιβίωσης, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι δύο ομάδες σπάνε και “χτίζονται” από την αρχή, ανακοινώνοντας τη δημιουργία δύο νέων ομάδων. 
 

Πηγή: skai.gr