Σπάνια φωτό: Η μελαχρινή... Αλίκη Βουγιουκλάκη «Βασίλισσα» στο θρόνο της Κνωσού (pic)

Άλλη μια σπάνια φωτογραφία από το μακρινό 1958 δημοσιεύτηκε νωρίτερα στο instagram "Alikivougiouklakiofficial" με την αείμνηστη ηθοποιό στην Κρήτη να ποζάρει σαν άλλη βασίλισσα στα ανάκτορα της Κνωσού. 

Με σκούρα απόχρωση μαλλιών, ακόμη, η ανερχόμενη στο χώρο του θεάτρου, τότε, Αλίκη ποζάρει καθισμένη στο ξύλινο αντίγραφο του πέτρινου θρόνου της Κνωσού.

Η ηθοποιός είχε ταξιδέψει στην Κρήτη για να παρευρεθεί στην περεμιέρα της νέας της ταινίας "Χαρούμενοι αλήτες".

«Η Αλίκη το 1958 ταξιδεύει στην Κρήτη για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Χαρούμενοι αλήτες» με τους υπόλοιπους συντελεστές, όπου αποθεώνεται κυριολεκτικά και στο αεροδρόμιο και σε όλες τις πόλεις όπου εμφανίζεται. Στα πλαίσια της παραμονής της στο νησί επισκέπτεται το Ανάκτορο της Κνωσού (φωτογραφία) όπου κάθεται στο ξύλινο αντίγραφο του πέτρινου θρόνου», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Άλλη μια σπάνια φωτογραφία. Η Αλίκη το 1958 ταξιδεύει στην Κρήτη για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Χαρούμενοι αλήτες" με τους υπόλοιπους συντελεστές, όπου αποθεώνεται κυριολεκτικά και στο αεροδρόμιο και σε όλες τις πόλεις όπου εμφανίζεται. Στα πλαίσια της παραμονής της στο νησί επισκέπτεται το Ανάκτορο της Κνωσού (φωτογραφία) όπου κάθεται στο ξύλινο αντίγραφο του πέτρινου θρόνου.

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on

Πηγή: skai.gr