«Είναι ανώριμος» - Τι αποκαλύπτει η πρώην του Μπρούκλιν Μπέκαμ για τον χωρισμό τους

Λοιπόν μπορεί η είδηση του αρραβώνα του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz να είναι πρώτη είδηση και όλοι να είναι ενθουσιασμένοι με τα απρόβλεπτα νέα όμως κάποιοι έχουν άλλοι γνώμη.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τους αρραβώνες του μετά από λίγους μήνες σχέσης πράγμα που δεν ενόχλησε ιδιαίτερα τις δύο οικογένειες οι οποίες έδωσαν την ευχή τους στα παιδιά τους και αναμένουν με ανυπομονησία τον γάμο.

Πολλοί αναρωτήθηκαν μεταξύ τους και εμείς αν η απόφασή τους αυτή ήταν ίσως βεβιασμένη αφού δεν είχαν τον απαραίτητο χρόνο να γνωριστούν τόσο καλά όμως μπροστά στον έρωτα τι να πούμε και εμείς.

Την ίδια γνώμη είχε και η πρώην σύντροφος του Brooklyn, η 30χρονη Lexy Panterra με την οποία διατηρούσε σχέση για περίπου ένα χρόνο. Μιλώντας στην The Sun η hip-hop artist αναφέρθηκε στον αρραβώνα του Brooklyn λέγοντας ότι:

«Δεν θέλω να πω ακριβώς γιατί χωρίσαμε. Δεν θέλω να τον κατακρίνω. Σίγουρα ένας λόγος ήταν η μεγάλη απόσταση. Ηταν μια σχέση που ποτέ δεν θα μπορούσα να πάρω στα σοβαρά, για να είμαι ειλικρινής. Η διαφορά ηλικίας ήταν ένα μεγάλο θέμα. Μπορείς αμέσως να πεις ότι είναι ένας μικρός ανώριμος νέος»

Η Lexy δήλωσε ακόμη σοκαρισμένη και μπερδεμένη με την είδηση μετά από μόλις λίγους μήνες σχέση.

Πηγή: Must