Στόρμι Ντάνιελς: Ποια είναι η πορνοστάρ που έσυρε τον Τραμπ στα δικαστήρια

Η πρώτη αντίδραση της Στόρμι Ντάνιελς και οι «πιπεράτες» αποκαλύψεις για τον Τραμπ - Μάικλ Κοέν: Ο δικηγόρος του Τραμπ που τον «έκαψε»

Στα δικαστήρια σέρνει τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ η σταρ και σκηνοθέτιδα ταινιών πορνό Στόρμι Ντάνιελς, (το πραγματικό της όνομα Στέφανι Γκρέγκορι Κλίφορντ), σε μια πρωτοφανή υπόθεση στην αμερικανική πολιτική σκηνή, που έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης, και την οργή των οπαδών του 76χρονου επιχειρηματία που θέλει να ξαναγίνει πρόεδρος... 

Η υπόθεση αφορά την καταβολή 130.000 δολαρίων προκειμένου να εξαγοραστεί η σιωπή της πορνοστάρ λίγο καιρό πριν από την εκλογική νίκη του Τραμπ το Νοέμβριο του 2016, ώστε να μην αποκαλυφθεί η εξωσυζυγική σχέση που είχαν συνάψει 10 χρόνια νωρίτερα.

Η πρώτη αντίδραση της Στόρμι Ντάνιελς

Σχολιάζοντας την απόφαση των ενόρκων στη Νέα Υόρκη να ασκήσουν ποινική δίωξη σε βάρος του Τραμπ, η 44χρονη, σχολίασε δηκτικά στο Twitter πως δεν θα ήθελε να «της χυθεί η σαμπάνια».

«Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη σας! Δέχομαι τόσα πολλά μηνύματα που δεν μπορών να απαντήσω. Επίσης δεν θέλω να χυθεί η σαμπάνια μου!», ανέφερε χαρακτηριστικά η πορνοστάρ.


Από πλευράς του, ο δικηγόρος της, Κλαρκ Μπρούστερ τόνισε πως «κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου».

«Το κατηγορητήριο σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ δεν προκαλεί χαρά. Η σκληρή δουλειά και η ευσυνειδησία των ενόρκων πρέπει να γίνονται σεβαστές. Τώρα ας επικρατήσει η αλήθεια και η δικαιοσύνη. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου» τόνισε. 


Ποια είναι η Στόρμι Ντάνιελς

Η Στόρμι Ντάνιελς γεννήθηκε το 1979 στη Λουιζιάνα. Οι γονείς της χώρισαν τρία ή τέσσερα χρόνια μετά τη γέννησή της. Είχε την πρώτη της εμπειρία ως στριπτιζέζ στα 17 της χρόνια, όταν είχε επισκεφθεί μια φίλη της σε strip club και πείστηκε να εμφανιστεί ως γκεστ σταρ. Επαγγελματικά ξεκίνησε να εργάζεται στο Gold Club, στο Μπατόν Ρουζ, την πρωτεύουσα της γενέτειράς της, της Λουιζιάνα, το 2000.

Το καλλιτεχνικό της όνομα το επέλεξε λόγω τoυ θαυμασμού της για το συγκρότημα Mötley Crüe, ο μπασίστας του οποίου, ο Νίκι Σιξ, είχε ονομάσει την κόρη του Στορμ (καταιγίδα). Η Στόρμι επέλεξε για καλλιτεχνικό επίθετο το «Ντάνιελς» όταν είδε μια διαφήμιση του ουίσκι Τζακ Ντάνιελς με σλόγκαν «Το αγαπημένο των Νότιων».

Το 2002 έκανε πρεμιέρα ως πορνοστάρ με λεσβιακές σκηνές, και με την πάροδο των χρόνων υπήρξε πολλές φορές υποψήφια για βραβεία της βιομηχανίας του κινηματογράφου σκληρών ερωτικών ταινιών. Βραβεύτηκε ως σκηνοθέτης σε ταινίες για ενηλίκους, εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Wake Up Call» των Maroon 5, όπου έκανε pole dancing, αλλά και στην ταινία «Παρθένος Ετών 40» όπου ο πρωταγωνιστής της, Στιβ Καρέλ, βλέπει την Στόρμι σε μια ταινία και τη φαντασιώνεται. 

Έχει παντρευτεί τέσσερις φορές με συναδέλφους της ηθοποιούς της βιομηχανίας του κινηματογράφου πορνό και έχει μια κόρη με έναν από αυτούς, η οποία σήμερα είναι 12 χρονών. Πέρυσι παντρεύτηκε τον τέταρτο σύζυγό της, τον συνάδελφό της Μπάρετ Μπλέιντ. 

Η Στόρμι λατρεύει τα άλογα, είναι ιδιοκτήτρια πολλών αλόγων μάλιστα, ενώ έχει αποσπάσει διακρίσεις σε ιππικούς αγώνες.

Daniels


Οι «πιπεράτες» αποκαλύψεις για τον Τραμπ

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της που μεταδόθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS το 2018, είπε ότι το καλοκαίρι του 2006 έκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό με τον Τραμπ κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης, και ότι δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει για τη σχέση της μαζί του, λίγες ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, τις οποίες κέρδισε ο τότε ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.

«Έκανα σεξ με τον Τραμπ σεξ χωρίς προφυλακτικό σε τουρνουά γκολφ το 2006», είχε πει η Στόρμι στον δημοσιογράφο του CBS.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, εάν τότε ένιωθε έλξη για τον πρόεδρο, δεδομένου ότι τότε ήταν 27 ετών και ο Τραμπ 60, εκείνη απάντησε: «Όχι καθόλου». Ως αντάλλαγμα για «υπηρεσίες» του προσέφερε, ο Τραμπ φέρεται να της υποσχέθηκε μία θέση στην τηλεοπτική εκπομπή «The Celebrity Apprentice», όπου εκείνος τότε ήταν παρουσιαστής, υπόσχεση όμως που δεν κράτησε.

Η Στόρμι είχε πει ότι στο πλαίσιο των ερωτικών τους παιχνιδιών είχε χτυπήσει απαλά στα οπίσθια τον Ντόναλντ Τραμπ με ένα τεύχος του περιοδικού Forbes.

«Δεν είμαι θύμα», δήλωσε πάντως κατηγορηματικά στη συνέντευξή της στο CBS, και διευκρίνισε ότι η σχέση τους ήταν συναινετική. Έκτοτε ειρωνεύτηκε τον Τραμπ αποκαλώντας σαρκαστικά τον «μικρούλη», μια μη κολακευτική αναφορά στην ανατομία του. 

Η Ντάνιελς,  σκέφτηκε δε σοβαρά να θέσει υποψηφιότητα για μια θέση στη Γερουσία των ΗΠΑ στη γενέτειρά της Λουιζιάνα το 2010.

Daniels

Μάικλ Κοέν: Ο δικηγόρος του Τραμπ που τον «έκαψε»

Ρόλο «κλειδί» στην πολύκροτη υπόθεση διαδραμάτισε ο πρώην δικηγόρος και στενός συνεργάτης του Τραμπ, Μάικλ Κόεν. Ο Κόεν ήταν εκείνος που πλήρωσε την Ντάνιελς το 2016. Αφού ομολόγησε και εξέτισε την ποινή φυλάκισης του, συνεργάστηκε στην έρευνα από τα τέλη του 2018 και προσήλθε επανειλημμένα να καταθέσει ενώπιον του σώματος των ενόρκων. ο Κόεν έχει βάλει στόχο να αποκαλύψει τις πράξεις του Τραμπ που κάποτε συγκάλυπτε. 

Η αλλαγή του Κόεν από έμπιστο συνεργάτη σε αντίπαλο -μια στροφή 180 μοιρών, ανέτρεψε τη ζωή του. 

Daniels

Πηγή: skai.gr