Χάος στη σήραγγα της Μάγχης: Aποκλεισμένοι εκατοντάδες επιβάτες για 5 ώρες λόγω βλάβης σε τρένο - Δείτε βίντεο

Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να περπατήσουν μέσα στη σήραγγα μέχρι να επιβιβαστούν σε νέο τρένο που θα τους πήγαινε στον τερματικό σταθμό. «Απλώς περπατούσες στην άβυσσο χωρίς να ξέρεις τι συνέβαινε»

Αντιμέτωποι με μια μεγάλη ταλαιπωρία βρέθηκαν επιβάτες τρένου το οποίο διέσχιζε τη σήραγγα της Μάγχης.

Το τρένο όπως έγινε γνωστό χθες το απόγευμα παρουσίασε βλάβη κι ενώ βρισκόταν καθ' οδόν προς τη Γαλλία.

Έτσι, οι επιβάτες όπως αναφέρεται έμειναν εγκλωβισμένοι για περίπου 5 ώρες στη σήραγγα κι αναγκάστηκαν να περπατήσουν μέχρι να φτάσουν σε ένα άλλο τρένο για να τους μεταφέρει, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκπρόσωπος της σιδηροδρομικής υπηρεσίας Eurotunnel Le Shuttle  για το περιστατικό δήλωσε: «Ένα τρένο έχει παρουσιάσει βλάβη στη σήραγγα και βρισκόμαστε στη διαδικασία μεταφοράς τους σε νέο τρένο, ώστε να επιστρέψουν στον τερματικό σταθμό Folkestone. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για αυτήν την αναστάτωση».

«Η σήραγγα ήταν τρομακτική», είπε η Σάρα Φέλοους, 37 ετών, από το Μπέρμιγχαμ στο πρακτορείο ειδήσεων της PA μετά το συμβάν

«Ήταν σαν μια ταινία ''καταστροφής''. Απλώς περπατούσες στην άβυσσο χωρίς να ξέρεις τι συνέβαινε. Όλοι έπρεπε να μείνουμε κάτω από τη θάλασσα σε αυτή τη μεγάλη ουρά.

«Υπήρχε μια γυναίκα που έκλαιγε στο τούνελ, μια άλλη γυναίκα που έπαθε κρίση πανικού που ταξίδευε μόνη».

Σημειώνεται ότι το Eurotunnel είναι μια σιδηροδρομική σήραγγα μήκους 31 μιλίων που συνδέει το Folkestone στο Κεντ με το Coquelles στη βόρεια Γαλλία.

Με πληροφορίες από: BBC, Τhe Sun, Skynews

TAGS: Μάγχη