Βάναυση τιμωρία πατέρα στον 11χρονο γιο του: Επαιζε βιντεοπαιχνίδια για 17 ώρες συνεχόμενα

Γεική κατακραυγή για τον τρόπο που επέλεξε να τιμωρήσει το αγόρι του - «Επαιζα μέχρι που έκανα εμετό»

Έναν μάλλον μαρτυρικό τρόπο σκέφτηκε ένας Κινέζος πατέρας, προκειμένου να τιμωρήσει τον 11χρονο γιο του γιατί το αγόρι έπαιζε βιντεοπαιχνίδι στη μία τη νύχτα αντί να κοιμάται. 

Ο κύριος Huang, έπιασε το αγόρι ξύπνιο στο κρεβάτι του να παίζει παιχνίδι στο κινητό του. Αντί να του πάρει το κινητό και να το βάλει για ύπνο, ο πατέρας τράβηξε το αγόρι έξω από το κρεβάτι του, το έβαλε να καθίσει σε μια καρέκλα και του επέβαλλε να συνεχίζει να παίζει για τις επόμενες 17 ώρες σερί, με το μικρό αγόρι να μένει άυπνο και εξουθενωμένο. 

Μάλιστα, πόσταρε την… υποδειγματική τιμωρία του μικρού του γιου στα social media, προκαλώντας την γενική κατακραυγή και δυσαρέσκεια για τις μεθόδους του. 

Το αγοράκι φαίνεται με τις πιτζάμες του να λιποθυμάει σχεδόν από την αυπνία με τον μπαμπά του να τον ταρακουνάει για να μείνει ξύπνιος και να συνεχίσει να παίζει – μάλιστα κάποια στιγμή εξαντλημένος ο 11χρονος έκανε εμετό. 

A father forced his 11-year-old child to play video games for 17 hours straight without sleep after catching him playing on his smartphone in bed

«Ο μπαμπάς μου το έμαθε και με τιμώρησε, έπαιζα μέχρι που έκανα εμετό» έγραψε το αγοράκι. 

The boy wrote a note recounting what had happened

Τελικά, ο κύριος Huang σταμάτησε το μαρτύριο στον γιο του όταν το παιδί ξέπιασε σε κλάματά και του υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει… 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Κίνα