Τοπικές βροχές και αύριο Παρασκευή , βελτιωμένος καιρός το Σ/Κ. Νέο βαρομετρικό χαμηλό Δευτέρα προς Τρίτη.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Πρόγνωση Καιρού

Σήμερα Πέμπτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δ , τα Ν , το Α. Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα στις Κυκλάδες και το Α. Αιγαίο δεν αποκλείεται να είναι έντονα.  Το βράδυ πάντως  θα περιοριστούν στην Α. Νησιωτική χώρα.   Οι άνεμοι  θα πνέουν Ν  3 με 5  μποφόρ , και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Δ και Β έως 22 βαθμούς  , στην υπόλοιπη χώρα έως 23  με 24 βαθμούς ,   και στα Δωδεκάνησα έως 25 βαθμούς.

Την Παρασκευή , τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα Δ και το Α Αιγαίο.  Τα φαινόμενα από το από το απόγευμα θα εξασθενήσουν , και θα περιοριστούν σημαντικά. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ – ΝΔ  4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Τέλος το Σ/Κ δεν αναμένονται βροχές , οι άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία την Κυριακή θα ανέβει ακόμα λίγο.

Αττική

Καιρός σήμερα Κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα  θα σημειωθούν   τοπικές βροχές, ίσως και παροδική καταιγίδα .   Άνεμοι: Ν 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 24 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Καιρός σήμερα  πιθανότητα για ασθενείς τοπικές  βροχές  μέχρι το απόγευμα.  Θερμοκρασία: έως 22  βαθμούς.

Πηγή: skai.gr
13 0 Bookmark