Κοσμίδης, Τσιάβου και Ν.Ο. Βουλιαγμένης κορυφαίοι της χρονιάς 2010
Σε εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ο ΠΣΑΤ βράβευσε τους κορυφαίους του 2010.

Κορυφαίος αθλητής για το 2010 αναδείχθηκε, από τον ΠΣΑΤ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής (στις ασκήσεις εδάφους), Λευτέρης Κοσμίδης.

Ο Λευτέρης Κοσμίδης δήλωσε: «Αφιερώνω τη βράβευσή μου σε όλους του Ελληνες πολίτες, που παιρνούν δύσκολες στιγμές λόγω της οικονομικής κρίσης. Τους εύχομαι να συνεχίσουν να παλεύουν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ηλία Ηλιάδη και τον Βλάση Μάρα. Είμαι ιδικαίτερα χαρούμενος που "παίρνω τη σκυτάλη από τον Μάρα, ο οποίος είχε βραβευθεί πέρυσι. Εύχομαι η Πολίτεία να μπορέσει να βοηθήσει την ομοσπονδία μας».

Κορυφαία αθλήτρια για το 2010 αναδείχθηκε από τον ΠΣΑΤ, η Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Αλεξάνδρα Τσιάβου, που βραβεύεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η Αλεξάνδρα Τσιάβου δήλωσε: «Είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι βραβεύομαι από τον ΠΣΑΤ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Καμιά φορά νομίζουμε ότι μας ξεχνάτε ως άθλημα, αλλά η κωπηλασία είναι πλέον ένα μεγάλο άθλημα. Θα ήθελα να ήμουν εδώ με το πλήρωμά μου, γιατί κάποιες στιγμές μέσα στη χρονιά αγωνίζομαι και στο διπλό σκιφ».

Κορυφαία ομάδα για το 2010 αναδείχθηκε από τον ΠΣΑΤ η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, το Τσάμπιονς Καπ και το Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Η αρχηγός της ομάδας της Βουλιαγμένης, Αντι Μελιδώνη, δήλωσε: «Ο επόμενος στόχος μας είναι να... ξανακάνουμε τα ίδια, αφού οι επιτυχίες ανοίγουν την όρεξη. Οι επιτυχίες αυτές δεν ήρθαν τυχαία, είναι αποτέλεσμα κόπων και μεγάλης προσπάθειας. Αυτό που ζητάμε είναι στήριξη από όλους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, για να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον».

Κορυφαία προπονήτρια για το 2010 αναδείχθηκε, από τον ΠΣΑΤ, η Αλεξία Καμένου. Η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης οδήγησε την ομάδα της στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, του Τσάμπιονς Καπ και του Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Η Αλεξία Καμένου δήλωσε: «Οι προπονητές έχουν την ίδια μοίρα, βρίσκονται πάντα υπό αμφισβήτηση, ίσως οι γυναίκες περισσότερο από τους άντρες. Οι επιτυχίες αυτές είναι προσωρινές, η μεγαλύτερη καταξίωση για έναν προπονητή είναι να βρίσκεται στις καρδιές των αθλητών ή αθλητριών του. Αφιερώνω το βραβείο στους συνεργάτες μου και στην κόρη μου, που με έχει στερηθεί πολύ». Κοσμίδης, Τσιάβου και Ν.Ο. Βουλιαγμένης κορυφαίοι της χρονιάς 2010

Διαβάστε περισσότερα στο woop.gr
Πηγή: skai.gr
0 0 Bookmark

Απόρρητο