Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για άθλια συνθηκολόγηση της Ελλάδας με την τρόικα, ενώ προέβλεψε για ακόμα μια φορά πως πολύ σύντομα θα έρθουν νέα μέτρα και νέες απαιτήσεις των δανειστών.
Χαρακτήρισε τον Γιάννη Στουρνάρα αυτουργό του πολυνομοσχεδίου αλλά και συνολικά της πολιτικής που καταστρέφει τη χώρα, καθώς και αυτουργό των σκανδάλων παράδοσης του δημόσιου πλούτου.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην πρόταση μομφής που κατέθεσε κατά του υπουργού Οικονομικών, επισημαίνοντας πως η απόρριψή του ήταν κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.
Μάλιστα, συμπλήρωσε πως ο κ. Βενιζέλος αναδείχτηκε χωρίς αμφιβολία πρωταθλητής όχι μόνο της στρεψοδικίας, αλλά και της μετατροπής του Συντάγματος σε κουρελόχαρτο και της χυδαιότητας.
Πηγή: Αντώνης Αντζολέτος
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.