Λονδίνο: Βίντεο της πρεσβείας των ΗΠΑ με την «απόλυση» του εκπροσώπου της γιατί... υποστηρίζει την Αγγλία!

Ενώ περπατά στους διαδρόμους της πρεσβείας φορώντας το κασκόλ της Αγγλίας μια μεγάλη επιγραφή «ΠΡΟΔΟΤΗ» διακρίνεται έξω από το γραφείο του!

Ένας Αμερικανός αξιωματούχος της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών στο Λονδίνο «απολύθηκε» επειδή… υποστηρίζει την Αγγλία ενόψει του αγώνα μεταξύ των δύο χωρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο δημοσίευσε ένα (χιουμοριστικό προφανώς) βίντεο/ σκετς του εκπροσώπου τους, με το γραφείο του να είναι στολισμένο με τη σημαία της Αγγλίας, καθώς τα Λιοντάρια συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο επίσημος λογαριασμός της αμερικανικής πρεσβείας στο Twitter ανακοίνωσε ότι είχε… απολυθεί ενόψει του αγώνα Αγγλίας - ΗΠΑ.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δείχνει τον διπλωμάτη Άαρον Σνάιπ να φορά κασκόλ και φανέλα της Αγγλίας, με το γραφείο του να είναι πιο στολισμένο και από του Ρίσι Σούνακ. Ενώ περπατά στους διαδρόμους της πρεσβείας φορώντας το κασκόλ της Αγγλίας μια μεγάλη επιγραφή «ΠΡΟΔΟΤΗ» διακρίνεται έξω από το γραφείο του. 

Στο βίντεο ειδοποιείται ότι τον ζητά προφανώς ο προϊστάμενός του, ο οποίος του λέει: «Κοίτα φίλε, δεν ξέρω γιατί πρέπει να είμαι αυτός που σου το θυμίζει, αλλά εσύ είσαι Αμερικανός. Εργάζεσαι για την πρεσβεία των ΗΠΑ. Δεν μπορείς να υποστηρίζεις την Αγγλία. Θέλω να κατεβάσεις αυτές τις διακοσμήσεις, να βγάλεις τη φανέλα και δεν θέλω να χρειαστεί να σε καλέσω ξανά εδώ».

Ο κ. Σνάιπ απαντά «εντάξει, κάναμε καλή κουβέντα» πριν βγει έξω βγάλει τη φανέλα της Αγγλίας, για να αποκαλυφθεί ότι από κάτω φοράει μια… εκτός έδρας φανέλα της Αγγλίας!

Η αμερικανική πρεσβεία μοιράστηκε το νέο βίντεο στο διαδίκτυο με τη λεζάντα: «Με λύπη ανακοινώνουμε την αποχώρηση του εκπροσώπου μας Άαρον Σνάιπ - αλλά μερικά πράγματα είναι πιο σημαντικά από τη διπλωματία. Πάμε δυνατά ομάδα των ΗΠΑ!» 
 

Πηγή: skai.gr