Παντρεύτηκε η Τζένα Τζέιμσον - Ποια είναι η τυχερή

Η διάσημη πρώην πορνοστάρ βρήκε «τον άνθρωπο με τον οποίο έπρεπε πάντα να είμαι»

Μετά από 2… συμβατικούς γάμους και 3 παιδιά, η διάσημη και πολυβραβευμένη Τζένα Τζέημσον - «η Βασίλισσα του Πορνό» - βρήκε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο μια γυναίκας, την οποία τελικά και παντρεύτηκε. 

Η διασημότερη πρώην πορνοστάρ και νυν ζάμπλουτη επιχειρηματίας παντρεύτηκε μυστικά στις 23 Μαΐου την influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Τζέσι Λόουλες, σε μια τελετή στο Λας Βέγκας. 

«Βρήκα τον άνθρωπο με τον οποίο πραγματικά θα έπρεπε πάντα να ήμουν. Προσπαθώ να σκεφτώ γιατί έβγαινα με άντρες ή παντρεύτηκα... νομίζω το έκανα για τα παιδιά» δήλωσε η 49χρονη Jameson στο People. 

 «Τώρα βρήκα τον πραγματικό εαυτό μου, απλά αποδέχομαι όλα όσα νιώθω μέσα μου και δεν τα θάβω όλα» είπε. 

Η Τζένα Τζέημσον ήταν παντρεμένη με τον «βασιλιά του πορνό» Brad Armstrong από το 1996 έως το 2001 και με τον πρώην πορνοστάρ Jay Grdina από το 2003 έως το 2007. Παρόλα αυτά έχει τρία παιδιά με άλλους άνδρες. Έχει αποκτήσει τα 14χρονα δίδυμα Journey και Jesse με τον Tito Ortiz του UFC, καθώς και την 6χρονη κόρη Batel με τον πρώην αρραβωνιαστικό της και Ισραηλινό επιχειρηματία Lior Bitton. Η Τζέιμσον αποκάλυψε ότι είναι bisexual το 2004.

Πηγή: skai.gr