Καρφιά Μίκι Ρουρκ για Τομ Κρουζ: «Παίζει το ίδιο αναθεματισμένο πράγμα εδώ και 35 χρόνια. Είναι άσχετος»

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το πως βλέπει κάποιον σαν τον Τομ Κρουζ που φέρνει 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office με την αναβίωση του ρόλου του Μάβερικ στο sequel του «Top Gun», 36 χρόνια μετά την πρώτη φορά.

«Άσχετο» χαρακτήρισε τον Τομ Κρούζ ο Μίκυ Ρουρκ μιλώντας στην εκπομή του Πιρς Μόργκαν, λέγοντας πως «αυτός ο τύπος παίζει το ίδιο αναθεματισμένο πράγμα εδώ και 35 χρόνια». Τόνισε μάλιστα ότι δεν εκτιμά καθόλου κάτι τέτοιο.

Για την ακρίβεια, ο Μίκι Ρουρκ που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Piers Morgan Uncensored», όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί τον Τομ Κρουζ καλό ηθοποιό, είπε ότι είναι «άσχετος» και εξήγησε στην συνέχεια τι αντιλαμβάνεται ως καλό ηθοποιό. «Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα ή η δύμαμη. Όταν βλέπω τον Αλ Πατσίνο και τον Κρίστοφερ Γουόκεν, τις πρώτες δουλειές του Ντε Νίρο κι αυτές του Ρίτσαρντ Χάρις και του Ρέι Γουίνστοουν, ένας τέτοιος ηθοποιός θέλω να είμαι. Ή σαν τον Μοντγκόμερι Κλιφ και τον Μάρλον Μπράντο στις δόξες τους. Πολλούς, δηλαδή, που είχαν έκταση ως ηθοποιοί».

Όταν, επίσης, ο παρουσιαστής ρώτησε τον ηθοποιό πώς βλέπει κάποιον σαν τον Τομ Κρουζ που φέρνει 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office με την αναβίωση του ρόλου του Μάβερικ στο sequel του «Top Gun», 36 χρόνια μετά την πρώτη φορά, ο Ρουρκ απάντησε: «Αυτό δεν σημαίνει τίποτα για μένα. Ο τύπος κάνει το ίδιο πράγμα εδώ και 35 χρόνια».

Πηγή: Variety