Συνελήφθη 55χρονος επιδειξίας έξω από παιδική χαρά στο Σχηματάρι

Ένας 55χρονος άνδρας επιδειξίας συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ Τανάγρας καθώς προχώρησε σε άσεμνες πράξεις σε παιδική χαρά του Σχηματαρίου. Μάλιστα ο 55χρονος προσπάθησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς την ώρα της σύλληψής του, σύμφωνα με το LamiaReport.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το απόγευμα του Σαββάτου μια 43χρονη μητέρα βρέθηκε στην παιδική χαρά μαζί με το παιδί της. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα, την ώρα που βρισκόταν στο χώρο της παιδικής χαράς με το παιδάκι της, ο 55χρονος στάθηκε μπροστά τους κατεβάζοντας το παντελόνι του και δείχνοντάς τους τα γεννητικά του όργανα.

Η μητέρα ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία, δίνοντας σχετική περιγραφή και περίπου μια ώρα αργότερα, αστυνομικοί του Α.Τ. Τανάγρας εντόπισαν τον 55χρονο να κινείται πεζός και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα ο επιδειξίας, όταν του ζητήθηκε να ελεγχθεί, προέβαλε αντίσταση και επιτέθηκε στους αστυνομικούς, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, κάτι που όμως δεν κατάφερε.

 Ο 55χρονος επιδειξίας θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και αντίσταση κατά της αρχής.
Πηγή: Πηγή: lamiareport.gr