Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στον Άλιμο: Συνελήφθη 34χρονος- Ποιός ήταν ο στόχος

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ο άνθρωπος που πυροβόλησε την πολυκατοικία στον 'Αλιμο, τις πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης (1/6).

Πρόκειται για έναν 34χρονο, ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι βρήκαν αρχικά το αυτοκίνητο του και στη συνέχεια προχώρησαν στην σύλληψη του.

Στην κατοχή του βρέθηκε το πιστόλι με το οποίο είχε πυροβολήσει, το οποίο δεν έχει καταχωριστεί για κάποια έκνομη ενέργεια, αλλά ταυτοποιήθηκε βαλλιστικά ότι είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο 34χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν και πάλι για παράνομη οπλοκατοχή.

Από την προανάκριση ξεκαθαρίστηκε ότι στόχος των πυροβολισμών δεν ήταν η πολυκατοικία που «γαζώθηκε» από τις σφαίρες.

Ο ίδιος ο συλληφθείς είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο στόχο, αλλά είχε δει δύο μοτοσικλέτες να τον ακολουθούν και θεώρησε ότι τον παρακολουθούσαν.

Επειδή φοβήθηκε για την ζωή του, όπως είπε, πυροβόλησε εν κινήσει, 8-9 φορές στον αέρα, μέσα από το αυτοκίνητο, για να μπορέσει να διαφύγει.

Για τον λόγο αυτό έξι σφαίρες χτύπησαν στους τοίχους της πολυκατοικίας, έξω από την οποία περνούσε.

Εκτός από το όπλο που κατασχέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και δύο κάλυκες, ενώ επίσης κατασχέθηκαν 10 φυσίγγια και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Πηγή: skai.gr