Λάρισα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο συζυγοκτόνος – «Ήμουν θολωμένος» (vid)

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στις 11 το πρωί έλαβε ο 54χρονος που νωρίτερα πέρασε την πόρτα του Ανακριτή για την αποτρόπαιη δολοφονία της 43χρονης συζύγου του το πρωί της Τρίτης στη Σωτηρίτσα.

Στη συνέχεια με συνοδεία αστυνομικών οχημάτων έγινε νέα μεταγωγή του 54χρονου, καθώς παραμένει κρατούμενος.

Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ο συνήγορός του κ. Κώστας Γαλανός υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει προβλήματα και ακολουθεί αντικαταθλιπτική αγωγή, ενώ για τις συνθήκες του εγκλήματος ανέφερε πως ο εντολέας του φέρεται «να θόλωσε»:

 

 


Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 54χρονος συζυγοκτόνος ηχογραφούσε με το κινητό του τηλέφωνο όλες τις διαδικασίες της αποτρόπαιας πράξης του. Από την είσοδό του στην ταβέρνα του αδελφού του θύματος, την ώρα του εγκλήματος έως και την σύλληψή του. Η συσκευή, που αποτελεί πειστήριο για τις αρχές, ελέγχεται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι πρόκειται να αποχαιρετήσουν την 43χρονη Μαρία συγγενείς και φίλοι. Τραγικές φιγούρες της υπόθεσης είναι τα τρία παιδιά της οικογένειας – τα δύο από αυτά είναι ανήλικα- και η μητέρα της η οποία βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, ο 54χρονος δράστης φέρεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της αποτρόπαιας δολοφονίας. Πληροφορίες κάνουν λόγο πως ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.

Πηγή: ertnews.gr