Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (27 Ιουνίου 2026) στην Κρήτη, καθώς μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από τραυματισμό από όπλο στο σκοπευτήριο του Δήμου Μαλεβιζίου.
Σύμφωνα με το Cretaone, είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο λαιμό με αποτέλεσμα παρά τις προσπάθειές που έκαναν οι γιατροί η άτυχη νεαρή να υποκύψει στα τραύματά της
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπέκυψε στα τραύματά της κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου, Κώστα Δανδουλάκη, η 43χρονη, για την οποία οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή, μετά από αξονική τομογραφία κρίθηκε απαραίτητο να μπει στο χειρουργείο, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή.
Η γυναίκα έφερε σοβαρότατα τραύματα στο λαιμό και το κεφάλι, όπου τραυματίστηκε, με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτοπυροβολισμού.
Στο σκοπευτήριο είχαν φτάσει νωρίτερα αστυνομικοί για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 43χρονη πήγε το πρωί, πρώτη φορά στο σκοπευτήριο και έλαβε προσωρινή άδεια, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο νωρίτερα και για εκπυρσοκρότηση όπλου.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.