Γλυκά Νερά: Την έπνιξαν δίπλα στο μωρό της-Πώς έγινε το έγκλημα- Τι κατέθεσε ο σύζυγος

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία και οι περιγραφές για τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά -μπροστά στα μάτια του συζύγου της και δίπλα στο 11 μηνών μωρό- της.

Αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν σε μονοκατοικία όπου ζούσε το ζευγάρι μαζί με το 11 μηνών παιδί τους και αφού ακινητοποίησαν τον άνδρα, βασάνιζαν μέχρι θανάτου την 20χρονη γυναίκα.

Οι 3 δράστες μπήκαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Έδεσαν τον άντρα σε καρέκλα και στη συνέχεια ζητούσαν απ τη γυναίκα να τους αποκαλύψει που έχουν χρήματα. Εκείνη αντιστάθηκε και τότε την έπνιξαν με ένα μαξιλάρι.

Η 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη, στη σοφίτα της μεζονέτας, δίπλα στην κούνια του  παιδιού της, ενώ στην κρεβατοκάμαρα βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο 32χρονος σύζυγός της. Οι δράστες κρέμασαν ακόμα και τον σκύλο της οικογένειας. 

Αρπαξαν 15.000 ευρώ μετρητά που είχε η οικογένεια σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στο σαλόνι του σπιτιού, κοσμήματα αντίστοιχης αξίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Διώξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής αναζητά υλικό από κάμερες όχι μόνο από σήμερα τα ξημερώματα που συνέβη η επίθεση αλλά και τις προηγούμενες ημέρες, καθώς είναι σχεδόν βέβαιοι πως οι δράστες παρακολουθούσαν την οικογένεια.

Ήδη έχουν ξεκινήσει και λαμβάνουν καταθέσεις από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον. Αναζητούν αν υπήρχε πηγή πληροφόρησης για τα στοιχεία της οικογένειας ή ήταν τυχαία η επιλογή τους και κάνουν λόγο για ένα οργανωμένο έγκλημα από αδίστακτους δράστες που το έχουν κάνει ξανά.

Ο 33χρονος σύζυγος εδώ και μια μιση ώρα καταθέτει στο τμήμα Διώξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στις 06.20 όπως διαπιστώνεται και από το τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης που επικοινώνησε ο ίδιος μαζί τους κατάφερε με τα δόντια να πάρει το τηλέφωνο και να πληκτρολογήσει με την μύτη τον αριθμό 100.

Τρία άτομα διέκρινε στο σπίτι του όπως επισήμανε και μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ενώ δεν είδε αν παρακολουθούσε κάποιος άλλος έξω από αυτό.

Περίπου στις 5 τα ξημερώματα έγινε η εισβολή. Έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του με σχοινί ενώ του έβαλαν ταινία στο στόμα και στα μάτια και τον πέταξαν στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι. Την 20χρονη σύζυγό του την έδεσαν πιστάγκωνα με μια μπλούζα πάνω στο κρεβάτι και αναζητούσαν με βίαιο τρόπο πληροφορίες για το που βρίσκονταν τα χρήματα και τα κοσμήματα. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι απείλησαν το ζευγάρι με την ζωή του παιδιού τους και όταν η νεαρή γυναίκα αντιστάθηκε της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο χωρίς να έχει διαπιστωθεί ακόμα αν ήταν από μαξιλάρι ή με μια μπλούζα.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση θυμίζει μια αντίστοιχη του 2018 με θύμα ένα 59χρονο επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά. 

«Έγιναν επανειλημμένες κλήσεις από γείτονες στην άμεση δράση ότι από το βράδυ ,ακούγανε συνέχεια το σκυλι, έπαψε κάποια στιγμή να γαυγίζει, μετά ακούγανε το μωρό να κλαίει και ακούανε πάρα πολλές φωνές. Παραβιάσαμε και μπήκαμε στην οικία. Βρήκαμε σε μία καρέκλα χτυπημένο τον σύζυγο, δίπλα του δεμένη νεκρή η γυναίκα και στο κρεβατάκι του μωρού, το μωρό να κλαίει ασταμάτητα. Τα πρώτα σημάδια μας δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με στραγγαλισμό. Από εκεί και πέρα είναι μια σοβαρή και αποτρόπαια ληστεία.. Σκότωσαν το δύσμοιρο σκυλάκι προφανώς γιατί γαύγιζε» δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ στον ΑΝΤ1.  

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και στη συνέχεια επέστρεψε με συγγενείς στα Γλυκά Νερά.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους είναι σε πλήρη εξέλιξη.

 

Πηγή: skai.gr