Η Lady Gaga ως Harley Quinn στη νέα ταινία του «Τζόκερ» - Οι πρώτες εικόνες από τον... σκοτεινό της ρόλο

Στο πολυαναμενόμενο "Joker: Folie à Deux", η Gaga υποδύεται την πρώην ψυχίατρο Χάρλεϊ Κουίν, η οποία θα γίνει συνεργάτης του Τζόκερ

Μέσα από τα social media και τα insta stories της - η Lady Gaga αποκάλυψε λεπτομέρειες για την επόμενη κινηματογραφική της δουλειά, μετά την ταινία «Ενα αστέρι γεννιέται» (A Star is Born), που γνώρισε τεράστια επιτυχίαα και κέρδισε και Όσκαρ τραγουδιού.

Αυτή τη φορά η διάσημη τραγουδίστρια θα συμμετέχει στην πολυαναμενόμενη συνέχεια του «Τζόκερ», την ταινία "Joker: Folie à Deux", σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς.

Η Lady Gaga θα υποδυθεί την πρώην ψυχίατρο Χάρλεϊ Κουίν στο 'Ασυλο 'Αρκχαμ της Γκόθαμ Σίτι, η οποία θα γίνει συνεργάτης του Τζόκερ στο έγκλημα και πρόσφατα διέρευσαν και οι πρώτες εικόνες από την μεταμόρφωσή της. 

Μία πηγή στο ET δήλωσε ότι «η Gaga έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους επειδή είναι τόσο συγκεντρωμένη στη δουλειά της. Έχει αφοσιωθεί πλήρως στο σίκουελ του «Τζόκερ» και πολλή από την ενέργειά της πηγαίνει σε αυτό».

Τα γυρίσματα της ταινίας "Joker: Folie à Deux" ξεκίνησαν και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2024.

 Η πρώτη ταινία "Joker" κυκλοφόρησε το 2019 με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Ηταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών.

Χάρισε στον Φοίνιξ το πρώτο του Όσκαρ, υποδυόμενος τον 'Αρθουρ Φλεκ έναν αποτυχημένο κωμικό ο οποίος βυθίζεται στην παραφροσύνη και την βία.

Πηγή: skai.gr