Survivor: Εντάσεις, δάκρυα, πίτσες, νέες παίκτριες και νίκη για τους «Μπλε» (videos)

Γεμάτο εντάσεις, ένα τρομερό ντέρμπι και την είσοδο νέων παικτών ήταν το επεισόδιο της Κυριακής του Survivor που προβάλει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ από τον Άγιο Δομίνικο. 

Η Ανθή Σαλαγκούδη και το γεγονός ότι αναδείχτηκε σε πιο δημοφιλής παίκτρια καθώς παρέμεινε στο παιχνίδι επιβίωσης, ήταν το θέμα συζήτησης στην παραλία των «κόκκινων», με την δημοσιογράφο να απορεί με την απόφαση του κοινού και τον Τριαντάφυλλο να της ζητάει συγγνώμη που την ψήφισε.

Ο Τριαντάφυλλος ενθουσιάστηκε με την ψαριά που έβγαλε ο Κόρομι για ακόμα μια φορά, παροτρύνοντάς τον να αφήσει τις «σούπες, να τα κάνουμε ψητά να χορτάσουμε».

Κατά τη διάρκεια του γεύματος όμως, Περικλής και Τριαντάφυλλος τσακώθηκαν για το φαγητό με τον τραγουδιστή να αποκαλεί τον συμπαίκτη του «καραγκιοζάκο» και τον σχεδιαστή κοσμημάτων να μην δίνει έκταση ρίχνοντας τους τόνους.

Πριν τον αγωνιά των με έπαθλο φαγητό, ο Τζειμς Καφετζής αναφέρθηκε στην φυγή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, δίνοντας συγχαρητήρια στην Ανθή που έσωσε τον Περικλή με το να δώσει την Ελισάβετ και με αυτή την απόφασή της να αποδυναμώσει τους «κόκκινους».

Στον αγώνα συμμετείχαν και οι δυο νέες παίκτριες του Survivor 4, η Βαλέρια Χοψονίδου, αδελφή της συζύγου του Βασίλη Σπανούλη, στους μπλε και η Μαριάνθη Κάσδαγλη (29 ετών, υποπλοίαρχος πολεμικού ναυτικού) στους κόκκινους.

Σε ένα συναρπαστικό γεμάτο αγωνία ματς, και με το σκορ να είναι 9-9, Κοψιδάς και Τζειμς τα έδωσαν όλα για τη νίκη, με τον αρχηγό των μπλε να κερδίζει στο νήμα αυτόν των κόκκινων και μάλιστα στους στόχους που είναι δυνατός ο μπασκετμπολίστας-ηθοποιός.

Οι "μπλε" απόλαυσαν το έπαθλο που ήταν λαχταριστές πίτσες. Ήταν η τέταρτη τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την Κόκκινη ομάδα, από τη μέρα που δημιουργήθηκαν ξανά. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Μπλε ομάδα νίκησε και στο κουίζ με έπαθλο γλυκό.

Μεγάλη κόντρα δημιουργήθηκε στο νησί ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Τζέιμς Καφετζή. Στο τέλος του αγωνίσματος επάθλου, με νικητές τους «μπλε», ο Τζέιμς πήρε τον λόγο και αποφάσισε να ειρωνευτεί τον τραγουδιστή για την ήττα της ομάδας του, λέγοντάς του ότι θα του δώσει το τηλέφωνο γνωστής πιτσαρίας για να παραγγείλει να φάνε. Μέλη της ομάδας του χειροκρότησαν επικροτώντας τη στάση αυτή.

Ο Τριαντάφυλλος, εμφανώς ενοχλημένος δεν θέλησε να απαντήσει στην πρόκληση, παρά ευχήθηκε στους «μπλε» να απολαύσουν το έπαθλο.

Η συζήτηση δεν συνεχίστηκε στον στίβο μάχης, ωστόσο οι «κόκκινοι» τη συνέχισαν στην καλύβα τους, με τον Τριαντάφυλλο να ξεσπά σε κλάματα και τον Γιώργο Κοψιδά να υπόσχεται στην κάμερα, ότι δεν θα ξαναδώσει το δικαίωμα στον Τζέιμς να μιλήσει ξανά έτσι σε συμπαίκτη του, καθώς από εδώ και στο εξής η ομάδα του θα κερδίζει στα αθλήματα.

Δείτε τα videos του επεισοδίου της Κυριακής

 

 

 

Πηγή: skai.gr