Breaking Bad (Health): Ο Μπράιαν Κράνστον αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό (vid)

Breaking Bad (Health)... Ο δημοφιλής ηθοποιός Μπράιαν Κράνστον δώρισε πλάσμα για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του κορωνοϊού, αφότου αποκάλυψε ότι στις αρχές της πανδημίας είχε βρεθεί θετικός στον COVID-19.

O αστέρας του Breaking Bad δημοσιοποίησε το πρόβλημα της υγείας του με ένα βίντεο στο Instagram την Πέμπτη, εξηγώντας ότι ήταν «πολύ τυχερός» που βίωσε μόνο «πολύ ήπια συμπτώματα», όπως πονοκεφάλους, σφίξιμο στο στήθος του και απώλεια γεύσης και μυρωδιάς.

Στο βίντεο, ο Κράνστον αναφέρει μια επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, στο Κέντρο Αίματος και Αιμοπεταλίων του Λος Άντζελες, όπου βιντεοσκοπήθηκε δωρίζοντας τα αντισώματά του για ιατρική έρευνα. «Ας ελπίσουμε ότι η δωρεά πλάσματος μπορεί να βοηθήσει μερικούς άλλους ανθρώπους», λέει στο βίντεο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αξιοποιεί την άσχημη εμπειρία του για να ενθαρρύνει τους θαυμαστές του να συμμετέχουν σε συνεχείς προσπάθειες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19 μετά από την κατακόρρυφη αύξηση των κρουσμάτων στις ΗΠΑ.

 


Στη  λεζάντα, γράφει, «Γεια. Τώρα θα αισθάνεστε λίγο ‘’δεμένοι’’, με περιορισμένη την κινητικότητά σας και σαν εμένα, είστε κουρασμένοι από αυτό!! (την πανδημία)»

»Λοιπόν, θέλω απλώς να σας ενθαρρύνω να έχετε λίγο περισσότερη υπομονή. Ήμουν αρκετά αυστηρός στην τήρηση των (υγειονομικών) πρωτοκόλλων και παρόλα αυτά… προσβλήθηκα από τον ιό. Ναι ακούγεται τρομακτικό τώρα που πάνω από 150.000 Αμερικανοί είναι νεκροί εξαιτίας του. Ήμουν ένας από τους τυχερούς. Ήπια συμπτώματα».

»Και μη χειρότερα, σας καλώ να συνεχίσετε να φοράτε την γ… μάσκα, να συνεχίζετε να πλένετε τα χέρια σας και να μένετε κοινωνικά αποστασιοποιημένοι. Μπορούμε να υπερισχύσουμε - αλλά ΜΟΝΟ αν ακολουθήσουμε τους κανόνες μαζί. Να είστε καλά - Μείνετε καλά». 

Πηγή: skai.gr