Η Αεροφλότ διέκοψε τις πτήσεις της προς Συρία
Να διακόψει τις πτήσεις της στη Δαμασκό από σήμερα Δευτέρα αποφάσισε η ρωσική αεροπορική εταιρεία Αεροφλότ.

Η εταιρεία εξήγησε την απόφασή της να διακόψει την απευθείας αεροπορική σύνδεση με τη Συρία επικαλούμενη «εμπορικούς λόγους.»

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αεροφλότ ο προορισμός αυτός δεν ήταν δημοφιλής στους επιβάτες. Όσοι επιβάτες επιθυμούν να μεταβούν στη Συρία από τη Ρωσία μπορούν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες άλλων αεροπορικών εταιρειών, οι οποίες προσφέρουν πτήσεις στη Δαμασκό με έναν ή περισσότερους ενδιάμεσους σταθμούς.

Το ρωσικό ΥΠΕΞ συνέστησε από την πλευρά του στους ρώσους υπηκόους να αποφύγουν τη μετάβασή τους στη Συρία λόγω των συνεχιζόμενων μαχών σε διάφορες περιοχές της χώρας μεταξύ των κυβερνητικών στρατευμάτων και της ένοπλης αντιπολίτευσης.
Πηγή: skai.gr
0 0 Bookmark

Απόρρητο