Κλείσιμο

Κλέων Γρηγοριάδης: Ακούγαμε τον Λιγνάδη να εξιστορεί τις φαντασιώσεις του…

Της Ναντίν Χαρδαλιά

Νέοι διαξιφισμοί για την υπόθεση Λιγνάδη πυροδοτήθηκε στη Βουλή με φόντο πρόσφατη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΜέΡΑ25 και γνωστού ηθοποιού, Κλέωνα Γρηγοριάδη, ότι «τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και έχει παιδεραστικές τάσεις».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος υπερασπίστηκε  το ελληνικό κίνημα Metoo, επιμένοντας στις κατηγορίες περί προσπάθειας συγκάλυψης της υπόθεσης από την κυβέρνηση.

Ακούγοντάς τον ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, επικαλέστηκε την επίμαχη δήλωση του κ. Γρηγοριάδη, υποστηρίζοντας ότι τον εκθέτει και διερωτώμενος γιατί δεν προχώρησε ποτέ σε καταγγελία στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να προστατέψει ανηλίκους. «Σας εκθέτει έντονα ηθικά αυτή η δήλωση. Γιατί εσείς φαίνεται ότι σιωπήσατε επί 25 χρόνια για κάτι τόσο σοβαρό», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Αίσθηση προκάλεσε ο Κλέων Γρηγοριάδης, αποκαλύπτοντας πως όσοι συνεργάστηκαν με τον Δημήτρη Λιγνάδη όπως ο ίδιος, τον άκουγαν να «εξιστορεί τις φαντασιώσεις του», αλλά δεν φαντάστηκαν ποτέ ότι θα έφτανε σε εγκληματικό επίπεδο.

«Δεν μπορούσαμε να πάμε σε εισαγγελέα να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε, χωρίς να κατηγορηθούμε για δυσφήμιση. Αν κάποιος γνώριζε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος προέβαινε σε κατά συρροή αισχρότατες  πράξεις να είστε σίγουρος  ότι θα είχαμε πάει  στον Εισαγγελέα.  Δεν φανταστήκαμε όμως ποτέ ότι η τάση του θα έφτανε σε εγκληματικό επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25.

Πηγή: skai.gr