"Υπόθεση Τατσόπουλου": Ρίχνει τους τόνους ο Τσίπρας

Να κατευνάσει τα πνεύματα όσον αφορά το εσωκομματικό ζήτημα που ανέκυψε με τον Πέτρο Τατσόπουλο, που κορυφώθηκε με τη σύγκρουσή του με τον Βασίλη Μουλόπουλο, επιχείρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του στην κλειστή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχουμε ανάγκη από περισσότερη συλλογικότητα και αλληλεγγύη στις τάξεις μας, δε συμφωνώ με όσα ακραία γράφτηκαν στα social media για τον Πέτρο», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε ό,τι αφορά το επεισόδιο που δημιουργήθηκε με τον βουλευτή του κόμματος.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος
σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να διευκρίνισε τη στάση του, τονίζοντας πως δεν υπερασπίστηκε την ουσία κάποιων δηλώσεων, αλλά το δικαίωμα αυτων να την εκφράζουν διαφωνώντας με το τηλεοπτικό λιντσάρισμα. Επίσης φέρεται να είπε πως «δεν αξίζει η σημερινή Αριστερά να εχει τέτοια μικροψυχία.»

Απαντώντας στον Βασίλη Μουλόπουλο είπε: «Δεν είμαι ούτε γελωτοποιός, ούτε βιζιτού, έχουμε πόλεμο με τους αντίπαλους μας, δεν χρειάζεται να σπιλώνουμε τον οποιοδήποτε». Συμπλήρωσε πως για κάποιους έγινε ξαφνικά «ο εντεταλμένος της Χρυσής Αυγής».

Προηγήθηκε νέα επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Μουλόπουλο, που προκάλεσε την απάντηση του κ. Τατσόπουλου.
Πηγή: Αντώνης Αντζολέτος, Newsdesk ΣΚΑΪ