Kanye West: Την «έκανε» με ελαφρά πηδηματάκια και η Juliana Nalu – Ούτε δύο μήνες δεν κράτησε η σχέση τους

Το 24χρονο μοντέλο ανακοίνωσε ότι είναι και πάλι ελεύθερη

Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι στα «καλύτερά» του εδώ και αρκετούς μήνες. Αφού έχασε αρκετούς υποστηρικτές για τις πρόσφατες αμφιλεγόμενες αντισημιτικές δηλώσεις του και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, τώρα χάνει ξανά κάτι… Τη νέα του σύντροφο, Juliana Nalu. 

Η πρώην πλέον φίλη του, η 24χρονη Juliana Nalu, τον χώρισε μετά από μόλις δύο μήνες σχέσης, ανακοινώνοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι και πάλι ελεύθερη και ωραία… 

Το μοντέλο από τη Βραζιλία το ανακοίνωσε μετά από ερώτηση ενός follower της, γιατί κάνει παρέα με έναν άνδρα που κατηγορείται για αντισημιτισμό.

Η Nalu απάντησε στο ερώτημα που της τέθηκε στο Instagram: «Είμαι ελεύθερη. Σας ευχαριστώ που ενδιαφέρεστε». Μέχρι στιγμής, ο Κάνιε δεν έχει πει τίποτα για τη σχέση ή τον χωρισμό του με τη Nalu, η οποία έχει περισσότερους από 807 χιλιάδες followers στο Instagram. Οι «καυτές» της φωτογραφίες με μπικίνι κάνουν θραύση! 

Ο χωρισμός με τη Nalu είναι ένας ακόμη από αυτούς που είχε τους τελευταίους μήνες ο ράπερ, ο οποίος ήταν παντρεμένος για οκτώ χρόνια με την Κιμ Καρντάσιαν και από την οποία χώρισε πριν από λίγους μήνες.

Σε αυτό το διάστημα, ο Κάνιε έχει συνδεθεί και με άλλες διασημότητες του Instagram, όπως η Julia Fox και η Chaney Jones. Με τη Nalu ξεκίνησε να βγαίνει μόλις πριν από δύο μήνες, αλλά προφανώς η Βραζιλιάνα βαρέθηκε τα παραληρήματα του Κάνιε και προτίμησε να φύγει μακριά του. Ο Κάνιε και η Κιμ έχουν τέσσερα παιδιά. 

Πηγή: skai.gr