Jennifer Lopez: Θα ανταλλάξει χριστουγεννιάτικα δώρα με την πρώην του Ben Affleck – Τι γλυκούλα…

Η Λόπεζ αποκάλυψε πρόσφατα ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων της ήταν χαραγμένο με ένα κρυφό μήνυμα

Παρά το γεγονός ότι παντρεύτηκε τον πρώην σύζυγο της Τζένιφερ Γκάρνερ, η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται να έχει φιλικές σχέσεις μαζί της και μάλιστα να έχουν προγραμματίσει να ανταλλάξουν χριστουγεννιάτικα δώρα μεταξύ τους. 

Η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί, τη Violet, τη Seraphina και τον 10χρονο Sam. Η Τζένιφερ Λόπεζ από την πλευρά της έχει επαινέσει δημοσίως την Γκάρνερ, σε μια προσπάθεια να υπάρχουν καλές οικογενειακές σχέσεις και τα παιδιά να νιώθουν άνετα μεταξύ τους. 

«Θα ανταλλάξουν δώρα φέτος για τα Χριστούγεννα, έχουν εξαιρετική σχέση», δήλωσε στο «HollywoodLife» άνθρωπος, που βρίσκεται στο περιβάλλον της οικογένειας. «Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση λόγω των παιδιών. Είναι τόσο ευτυχισμένη και αυτό κάνει τα πάντα να λειτουργούν».

Ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ ήταν 20 χρόνια στα «σκαριά», με το ζευγάρι να ακυρώνει τον πρώτο του αρραβώνα στις αρχές της δεκαετίας του '00. Η Λόπεζ αποκάλυψε πρόσφατα ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων της ήταν χαραγμένο με ένα κρυφό μήνυμα: «Νot.going.anywhere», «δεν πηγαίνω πουθενά».  Μια φράση-προσωπικό σύνθημα, καθώς με αυτήν υπέγραφε τα ηλεκτρονικά μηνύματά τους, όταν άρχισαν να επικοινωνούν ξανά, εξήγησε η Jlo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πηγή: skai.gr