Χαλάνδρι: Τι αναφέρει το σημείωμα του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα

Σημείωμα του πατέρα που σκότωσε το τετράχρονο παιδί του και αυτόχειρα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι εντόπισε η αστυνομία. Ο 27χρονος δολοφόνησε με καραμπίνα το παιδί του και εν συνεχεία αυτοκτόνησε. 

Το σημείωμα έχει βρεθεί στην κατοχή της 21χρονης συζύγου του, ωστόσο φαίνεται να ανήκει στον ίδιο. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι με αυτό εξηγεί τους λόγους που όπλισαν το χέρι του και τον οδήγησαν στη δολοφονία του γιου του και εν συνεχεία στην αυτοκτονία.   

Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία η ταραγμένη σχέση του 27χρονου με την εν διαστάσει σύζυγό του ήταν ο καταλύτης για την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι, στην οδό Τυμφρηστού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος, στο σημείωμα αυτοκτονίας, μιλά για εγκατάλειψη από την 21χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του. Γράφει πως χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον 4χρονο Βασίλη, πως δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση και είχε αποφασίσει να δώσει ένα τέλος. Το σημείωμά του καταλήγει με ένα «μεγάλο συγγνώμη».

Ωστόσο, ένα άλλο σενάριο αναφέρει πως ο 27χρονος φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα από την ηλικία των 14 ετών, όταν έχασε τον πατέρα του από καρκίνο. Πάντως δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ, αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, δικοί του άνθρωποι τον προέτρεπαν να το κάνει.

Αν και η τραγωδία έγινε γνωστή την Κυριακή, ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία στο σπίτι, εκτιμά πως αυτή συνέβη αρκετές ώρες πριν αποκαλυφθεί.

Γύρω στις 9 το πρωί της Κυριακής η σύζυγος του 27χρονου και μητέρα του παιδιού, 21 ετών, Ρομά, πήγε στο σπίτι επειδή δεν απαντούσε στο τηλέφωνο ο άντρας της. Μαζί της ήταν η αδελφή της. Μόλις άνοιξε την πόρτα αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα. Άρχισε να ουρλιάζει, έπαθε σοκ και οι γείτονες που άκουσαν τις κραυγές ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν πως ακόμα και οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το διαμέρισμα σε κατάσταση σοκ από το τραγικό θέαμα.

Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά.
Η καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε το παιδί και κατόπιν την έστρεψε στον εαυτό του είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη.