Κέρκυρα: Διπλό φονικό στη Χαλικούνα - Υποψίες για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Νεκροί μέσα στο αυτοκίνητο τους εντοπίστηκαν δύο άνδρες, που φέρεται να είναι από τα Βαλκάνια, καθώς μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι πρώτες πληροφορίες φέρουν τους δύο τουρίστες να βρέθηκαν μέσα σε μία λίμνη αίματος, εντός του οχήματός τους, σε χώρο στάθμευσης οικίας που είχαν νοικιάσει το τελευταίο διάστημα.

Η Αστυνομία διεξάγει ήδη έρευνα για την υπόθεση στην ευρύτερη περιοχή στο Κανούλι Χαλικούνα. Επι τόπου βρέθηκε και ο ιατροδικαστής Ι. Αιβατίδης.

Εξετάζεται επίσης η περίπτωση ανθρωποκτονίας χωρίς να αποκλείεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Τα δύο θύματα  έχουν θανατηφόρα τραύματα απο πυροβόλο όπλο.Στο σημείο έχουν βρεθεί πολλοί κάλυκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κέρκυρα θα φτάσει κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών από την Αθήνα.

Συσχέτιση με την υπόθεση της Βάρης

Σύμφωνα με το KerkyraSimera, η υπόθεση -χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι αφού οι έρευνες εξελίσσονται-θυμίζει σε ένα βαθμό- το άγριο φονικό που έγινε αρχές του έτους στη Βάρη όταν τέσσερα άτομα – τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους – εισέβαλαν σε κατάστημα και άνοιξαν πυρ εναντίον παρέας θαμώνων. Από τις σφαίρες των δραστών τρεις άνθρωποι, υπήκοοι Μαυροβουνίου και Σλοβενίας, τραυματίστηκαν, οι δύο από αυτούς βαρύτατα και λίγο αργότερα, υπέκυψαν στα σοβαρότατα τραύματά τους. Η δολοφονία στη Βάρη αποδόθηκε τότε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζικων ομάδων από το Μαυροβούνιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ