Οι Pulp, το εμβληματικό γκρουπ της Μπριτ ποπ, θα επανενωθούν για να κάνουν περιοδεία

O frontman, Jarvis Cocker, επιβεβαίωσε την επανένωση κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης το βράδυ της Δευτέρας

Οι θρύλοι της Μπριτ ποπ, Pulp, θα επανενωθούν και θα δώσουν συναυλίες το 2023, όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα. Αφού δημοσίευσε μια αινιγματική λεζάντα στο Instagram την περασμένη εβδομάδα αναφερόμενη στο έκτο άλμπουμ τους, «This Is Hardcore», ο frontman Jarvis Cocker επιβεβαίωσε την επανένωση κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης το βράδυ της Δευτέρας, όπως γράφει η εφημερίδα «Guardian». 

«Την επόμενη χρονιά οι Pulp θα δώσουν μερικές συναυλίες!» είπε, υπό τις τεράστιες επευφημίες του κοινού.

Μιλώντας στο BBC Radio Sheffield την Τρίτη, ο ντράμερ Nick Banks, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η επανένωση βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες στο στάδιο του σχεδιασμού, ανέφερε ότι το συγκρότημα έχει μια λίστα με πιθανές ημερομηνίες και χώρους, αλλά ότι τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Έκανε, επίσης, μια ανάρτηση για την επανένωση στο Twitter, ζητώντας από τους οπαδούς να παραμείνουν ήρεμοι και να αγοράζουν τους δίσκους του συγκροτήματος. Αυτή δεν είναι η πρώτη επανένωση του συγκροτήματος από το Σέφιλντ. Αφού διαλύθηκαν το 2002, μετά την κυκλοφορία του έβδομου άλμπουμ, «We Love Life», το πενταμελές συγκρότημα επανενώθηκε το 2011 για μια σειρά από ημερομηνίες σε φεστιβάλ. Διαλύθηκαν ξανά το 2013.

Πηγή: skai.gr