Κλείσιμο

Άγρια Γη: Η πρώτη ανάγνωση του σεναρίου των ηθοποιών της νέας σειράς του ΣΚΑΪ - Δείτε φωτογραφίες

Η καθημερινή δραματική σειρά «Άγρια Γη» έρχεται στην οθόνη του ΣΚΑΪ την ερχόμενη σεζόν και οι ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς συναντήθηκαν πριν από μερικές μέρες για την πρώτη ανάγνωση σεναρίου.

Όταν η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης, οι καταστάσεις γίνονται ακραίες, οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται και τα καλά κρυμμένα μυστικά κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν.

Η καθημερινή δραματική σειρά «Άγρια Γη» έρχεται στην οθόνη του ΣΚΑΪ την ερχόμενη σεζόν και οι ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς συναντήθηκαν πριν από μερικές μέρες για την πρώτη ανάγνωση σεναρίου. Η συνάντηση έγινε σε μία υπέροχη τοποθεσία στο Τατόι, όπου θα πραγματοποιηθεί και μεγάλο μέρος των γυρισμάτων, αφού αποτελεί βασικό χώρο της ιστορίας.

Άγρια Γη

Η σεναριογράφος Μαρία Γεωργιάδου και ο σκηνοθέτης Χάρης Μαζαράκης έδωσαν τις πρώτες κατευθύνσεις και οι ηθοποιοί με όρεξη και λαχτάρα για δημιουργία αλλά και ανυπομονησία για το νέο ξεκίνημα διάβασαν το σενάριο του 1ου επεισοδίου. Η "άγρια ομορφιά" της σειράς είδε το πρώτο φως, οι ιστορίες ξετυλίχθηκαν, οι χαρακτήρες βγήκαν στην επιφάνεια, και όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για το πρώτο "πάμε" που θα ακουστεί τις επόμενες μέρες.

Άγρια Γη
Δραματική καθημερινή σειρά
Έρχεται, στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα (Όλγα Γρίβα), Στέφανος Μιχαήλ (Άρης Μάρκου), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Ελπίδα Γρίβα), Ορέστης Τζιόβας (Γιώργος Χαρίσης), Θανάσης Πατριαρχέας (Μάνος Πεταλάς), Λήδα Ματσάγγου (Ρόζα Γρίβα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Αντώνης Καράς), Κώστας Φαλελάκης (Μιχάλης Μάρκου), Νίκος Αρβανίτης (Γρηγόρης Φωτειάδης), Στράτος Τζώρτζογλου (Θωμάς Ζαφειρίου), Νικολέττα Βλαβιανού (Φιλιώ Μηλιώνη), Ελένη Μαρσίδου (Αθηνά Τσάμη), Έλενα Ασημακοπούλου (Ρένα Σερέτη), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αλέξης Καράς), Αλέξανδρος Δαβιλάς (Βαγγέλης Φωτειάδης), Πέτρος Σκαρμέας (Στέφανος Ζαφειρίου), Νικόλας Βασιλειάδης (Λουκάς Κεχαγιάς), Άννα Μαρία Ηλιάδου (Κατερίνα Χαρίση), κ.ά.

Στο ρόλο της Μυρτώς: Μαρία Ζορμπά
Στο ρόλο της Αρετής: Σόφη Ζαννίνου

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου
Σκηνοθεσία: Χάρης Μαζαράκης, Λίνος Χριστοδούλου
Επιμέλεια παραγωγής: Ναταλί Γετιμιάν
Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions
Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Πηγή: skai.gr