Μαρία Σολωμού: Ντύθηκε «Σερ» για τις Απόκριες και φαίνεται ότι το απολαμβάνει… (φωτό)

Απόλυτα πετυχημένη η μεταμφίεση της Μαρίας Σολωμού, με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε να κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης 

Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού επέλεξε να ντυθεί φέτος «Σερ» στις Απόκριες, με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram να κάνουν θραύση. Η ηθοποιός αντέγραψε το στιλ της διάσημης Αμερικανίδας τραγουδίστριας και έδειχνε να το απολαμβάνει.

Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού έχει πει ουκ ολίγες φορές πως λατρεύει τις Απόκριες και φροντίζει να διασκεδάζει με την παρέα της. Η ηθοποιός τραγούδησε και την επιτυχία «If i could turn back time» της Σερ, γράφοντας στην ανάρτησή της: «Homage στη Θεάρα…».

Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού, η οποία δήλωσε πρόσφατα πως έχει χωρίσει από τον Mente Fuerte, πραγματοποίησε ένα ταξίδι στο Μιλάνο και επέστρεψε στην Ελλάδα. Προσπαθεί να αποφορτιστεί και να διασκεδάσει.

Μαρία Σολωμού

Μαρία Σολωμού

Πηγή: skai.gr
65 0 Bookmark

Απόρρητο