Ο Robbie Williams λέει ότι βλέπει «πολλά» από τον εαυτό του στον Harry Styles – Και ύστερα… ξύπνησε

«Προσπαθεί να γεμίσει έναν χώρο. Αυτή η σκηνή είναι τεράστια και πρόκειται για ένα μοναχικό μέρος», είπε ο τραγουδιστής 

Ο Robbie Williams μίλησε στον Scott Mills στο BBC Radio 2, όταν ρωτήθηκε για διάφορους τραγουδιστές από τη νέα γενιά αστέρων της ποπ. «Ξέρετε όταν βλέπετε τον Harry Styles, σας θυμίζει κάτι από εσάς, στον τρόπο που εμφανίζεται στη σκηνή;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής. 

Και ο τραγουδιστής απάντησε: «Απολύτως. Βλέπω πολλά. Αυτό είναι ασήμαντο, αλλά ο αλγόριθμος στο YouTube, μου έβγαλε ένα βίντεο με τον Harry Styles να μιλάει ανάμεσα στα τραγούδια και αυτό για το οποίο μιλούσε ήταν ανοησίες, όπως μιλάω κι εγώ, απλά λίγη πλάκα.

Και ήταν σαν να βλέπω τι κάνει. Προσπαθεί να γεμίσει ένα χώρο. Αυτή η σκηνή είναι τεράστια και είναι ένα μοναχικό μέρος», πρόσθεσε ο τραγουδιστής. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Robbie Williams δήλωσε ότι είναι θαυμαστής των Wet Leg και θέλει να συνεργαστεί μαζί τους. «Μου αρέσει αυτό το συγκρότημα. Θα ήθελα, πραγματικά, να συνεργαστώ μαζί τους. Δεν ξέρω αν θα ήθελαν να δουλέψουν μαζί μου». 

Ο Williams τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε το «XXV», μια συλλογή τραγουδιών από όλη τη δισκογραφία του, η οποία κατέκτησε την κορυφή του UK Album Chart και τον οδήγησε να ξεπεράσει τον Elvis Presley ως ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα Number One άλμπουμ. 

Στη συνέχεια ξεκίνησε μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, ενώ έδωσε δύο συναυλίες στο Royal Albert Hall μέσα στον Δεκέμβριο, οι οποίες κινηματογραφήθηκαν για να συμπεριληφθούν στην επερχόμενη βιογραφική ταινία του, «Better Man».

Πηγή: skai.gr