Dua Lipa: Μας στέλνει τα εικονικά φιλιά της και πίνει ένα εορταστικό κοκτέιλ - Δείτε video

Η σταρ του «One Kiss» αποφάσισε να προσφέρει ένα εικονικό φιλί στους 87,6 εκατομμύρια θαυμαστές και ακολούθους της στο Instagram

Η Dua Lipa γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου με τους φίλους της, αλλά δεν ξέχασε και τους θαυμαστές της. Η διάσημη τραγουδίστρια μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας έστειλε τα εικονικά της φιλιά και ήπιε και ένα κοκτέιλ στην υγειά μας! 

Η σταρ του «One Kiss» αποφάσισε να προσφέρει ένα εικονικό φιλί στους 87,6 εκατομμύρια θαυμαστές και ακολούθους της στο Instagram, ενώ παράλληλα έκανε πρόποση για το νέο έτος με ένα γευστικό κοκτέιλ.

Δείχνοντας την παιχνιδιάρικη πλευρά της, η τραγουδίστρια αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μια δημοφιλή εφαρμογή, που έδινε την εντύπωση ότι είχε μερικά «κερατάκια» στο κεφάλι της. 

Η Dua Lipa γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1995 από Αλβανούς γονείς, τους Ντουγκαγκίν και Ανίσα Λίπα, μετανάστες από το Κοσσυφοπέδιο. Ξεκίνησε να τραγουδά σε ηλικία πέντε ετών και επηρεάστηκε μουσικά από τον πατέρα της, πρώην τραγουδιστή και κιθαρίστα ροκ συγκροτήματος. Άρχισε να «ανεβάζει» τα τραγούδια της στο YouTube όταν ήταν 14 ετών.

Η Dua Lipa

Το πρώτο της άλμπουμ με τον τίτλο «Dua Lipa» κυκλοφόρησε το 2017. Το 2019 κέρδισε το βραβείο Grammy ως νέα καλλιτέχνιδα. Με τον πατέρα της ίδρυσε το 2016 το ίδρυμα Sunny Hill, για να συγκεντρώσει κεφάλαια από τις ετήσιες συναυλίες, οι οποίες πραγματοποιούνται στην πατρίδα της, το Κοσσυφοπέδιο, προκειμένου να βοηθήσει άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Πηγή: skai.gr