Catherine Zeta-Jones: Με το μαγιό της χορεύει ξέφρενα πάνω σε καναπέ – Δείτε το video

Η 53χρονη ηθοποιός δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram και έγραψε στην ανάρτησή της: «Πριν από το κολύμπι. Τελευταία μπάνια για φέτος» 

Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, που αψηφά την ηλικία της, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με μαγιό, καθώς χοροπηδούσε πάνω στα έπιπλα του σπιτιού της. 

Η 53χρονη ηθοποιός δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram και έγραψε στην ανάρτησή της: «Πριν από το κολύμπι. Τελευταία μπάνια για φέτος». Λίγες ημέρες πριν και ο σύζυγός της, Michael Douglas, 78 ετών, δημοσίευσε ένα ειλικρινές μήνυμα για τις γιορτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιραζόμενος τις ευχές του για το νέο έτος.

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε χαλαρός στο σπίτι του ανήμερα των Χριστουγέννων, όπου είπε στους ακολούθους του ότι ελπίζει να δει τους φίλους του περισσότερο το 2023. Ο Μάικλ προσευχήθηκε, επίσης, για ειρήνη στη Γη, ειδικά για εκείνους στην Ουκρανία, που υποφέρουν εδώ και μήνες σε έναν σκληρό πόλεμο με τη Ρωσία.

«Ένα χαρούμενο νέο έτος σε όλους εσάς εκεί έξω! Καλές και ευτυχισμένες γιορτές», είπε ο Ντάγκλας. «Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα μου λείπει να βλέπω τους φίλους μου», συνέχισε. «Από την αρχή του COVID-19, απλά δεν τους έβλεπα αρκετά, οπότε αυτή είναι η ελπίδα μου για το νέο έτος!». 

Πηγή: skai.gr