Paris Hilton: Η περιουσία της αγγίζει τα 300 εκατ. δολάρια! - Δείτε video

Η Πάρις Χίλτον είναι, επίσης, ιδιοκτήτρια ενός επιτυχημένου franchise νυχτερινών κέντρων στις ΗΠΑ και έχει τη δική της δισκογραφική εταιρεία

Η Πάρις Χίλτον είναι μία από τους τέσσερις κληρονόμους της αλυσίδας ξενοδοχείων Hilton, η αξία της οποίας υπολογίζεται στα 14,2 δισεκατομμύρια δολάρια, αν και πιθανότατα θα πάρει το ένα τέταρτο αυτού του ποσού μόλις πεθάνουν οι γονείς της. 

Εκτός από αυτό, η «χρυσή» κληρονόμος έχει κάνει σκοπό της ζωής της να γίνει επιχειρηματίας με πολλά διαφορετικά εγχειρήματα που έχουν κάνει την περιουσία της να εκτοξευθεί στα ύψη. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι εταιρειών που διευθύνει και πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους κατάφερε να συγκεντρώσει μια τεράστια περιουσία.

Σύμφωνα με το «Forbes», η Πάρις αξίζει περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια! Είναι συγγραφέας δύο διαφορετικών βιβλίων, που έφτασαν στη λίστα των best sellers των «New York Times». Το 2004, δημοσίευσε το βιβλίο «Εξομολογήσεις μιας κληρονόμου: A Tongue-in-Cheek Peek behind the Pose». Κυκλοφόρησε, επίσης, το βιβλίο «Your Heiress Diary: Your Heiress Diary: Confess It All To Me» το 2005. Επίσης, έχει τις δικές της σειρές αρωμάτων και κοσμημάτων.

Η Πάρις Χίλτον είναι, επίσης, ιδιοκτήτρια ενός επιτυχημένου franchise νυχτερινών κέντρων στις ΗΠΑ και έχει τη δική της δισκογραφική εταιρεία, που εγκαινίασε το 2006. Κυκλοφόρησε, επίσης, ένα celebrity sex tape, το οποίο ήταν ένα από τα πρώτα από τότε που η Pamela Anderson το έκανε δημοφιλές στα τέλη της δεκαετίας του '90. Με εκατομμύρια οπαδούς σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, η Πάρις Χίλτον είναι μία από τις πιο δημοφιλείς διασημότητες.

Όσον αφορά στην ακίνητη περιουσία, η Πάρις έχει ένα σπίτι αξίας 5,9 εκατομμυρίων δολαρίων στο Sherman Oaks της Καλιφόρνια. Έχει, επίσης, ένα σπίτι αξίας 6,2 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς και άλλο ένα στο Χόλιγουντ Χιλς. Αγόρασε, επίσης ένα σπίτι στο Μανχάταν αξίας 4,9 εκατομμυρίων δολαρίων το 2014 και μια βίλα στο Μαλιμπού με θέα τον ωκεανό το 2021 έναντι 8,4 εκατομμυρίων δολαρίων. 
 

Πηγή: skai.gr