Κλείσιμο

Ιδού οι λόγοι που Harry Styles και Olivia Wilde χώρισαν – Από το χάσμα ηλικίας μέχρι το δράμα με την νταντά

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον Ιανουάριο του 2021, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της ηθοποιού με τον Τζέισον Σουντέικις, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά

Η Ολίβια Γουάιλντ και ο Χάρι Στάιλς χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση του. Τα διεθνή ΜΜΕ γράφουν ότι ο χωρισμός του οφείλεται σε αντικρουόμενες προτεραιότητες. 

Η είδηση έρχεται μετά από μια σειρά θυελλωδών πρωτοσέλιδων για το ζευγάρι και την ταινία τους «Don't Worry Darling», όπου στάθηκε και η αφορμή για να ερωτευτούν. 

Η 38χρονη Ολίβια και ο 28χρονος τραγουδιστής, ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική ανέπτυξαν μια ρομαντική και επαγγελματική σχέση, ενώ εργάζονταν για την ταινία. 

Αν και οι ίδιοι δεν έχουν σχολιάσει την είδηση του χωρισμού, οι θαυμαστές έχουν κάνει τις τελευταίες εβδομάδες εικασίες για πιθανό χωρισμό επικαλούμενοι μια σειρά από διαφορετικούς παράγοντες.

Ενώ ο Χάρι Στάιλς δεν έχει κρύψει το πάθος του για τις μεγαλύτερες γυναίκες, η απόφασή του να βγει με την Ολίβια, δέκα χρόνια μεγαλύτερη από τον ίδιο και μητέρα δύο παιδιών, προκάλεσε αίσθηση όταν αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά.

Οι θαυμαστές αναρωτήθηκαν αν το ζευγάρι βρισκόταν σε διαφορετικά στάδια της ζωής του, με τον Χάρις να επικεντρώνεται στην καριέρα του και την Ολίβια να μεγαλώνει μόνη της δύο μικρά παιδιά μετά τον χωρισμό της από τον Τζέισον Σουντέικις.

Ο Τζέισον είναι οκτώ χρόνια μεγαλύτερος από την Ολίβια, αλλά αυτό δεν φάνηκε να προκαλεί τις ίδιες αντιδράσεις για τη σχέση της με τον Χάρι. 

Επίσης, πριν από λίγο καιρό, η πρώην νταντά της Ολίβια βγήκε και ισχυρίστηκε ότι η Ολίβια άρχισε να βλέπει τον Χάρι, ενώ ζούσε ακόμα με τον Τζέισον. Εκεί έγινε ο κακός χαμός. 

Μετά τις κατηγορίες της νταντάς, η Ολίβια και ο Τζέισον εξέδωσαν κοινή δήλωση: «Ως γονείς, είναι απίστευτα ενοχλητικό να μαθαίνουμε ότι μια πρώην νταντά των δύο μικρών μας παιδιών επέλεξε να προβεί σε τέτοιες ψευδείς και άθλιες κατηγορίες για εμάς δημοσίως.

Η 18μηνη πλέον ‘’εκστρατεία’’ της να μας παρενοχλεί, καθώς και αγαπημένα πρόσωπα, στενούς φίλους και συναδέλφους, έχει φτάσει στο ατυχές αποκορύφωμά της. Θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στην ανατροφή και την προστασία των παιδιών μας, με την ειλικρινή ελπίδα ότι θα επιλέξει πλέον να αφήσει την οικογένειά μας ήσυχη».
 

Πηγή: skai.gr