Ο υπέροχος Άντονι Χόπκινς: Χορεύει το τραγούδι «Dance Me To The End Of Love» και μας εύχεται Καλά Χριστούγεννα! – Δείτε video

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έδειξε να το διασκεδάζει, ενώ ερμήνευε σιωπηλά και τους στίχους του διαχρονικού τραγουδιού 

Ο Άντονι Χόπκινς μπήκε στο πνεύμα των εορτών και είπε να μας κάνει και ένα μικρό δωράκι. Ο 84χρονος ηθοποιός δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο, το οποίο ενθουσίασε τους θαυμαστές του. 

Ανήμερα των Χριστουγέννων, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, φορώντας ένα καρό κόκκινο και πράσινο πουκάμισο, ένα μαύρο παντελόνι και έχοντας τοποθετήσει στο κεφάλι του ένα σκούφο του Αϊ-Βασίλη, λικνίστηκε στον ρυθμό του δημοφιλούς κομματιού του Λέοναρντ Κοέν «Dance Me to the End of Love».

Ο Άντονι Χόπκινς έδειξε να το διασκεδάζει, ενώ ερμήνευε σιωπηλά και τους στίχους του διαχρονικού τραγουδιού. «Γεννημένος ελεύθερος. Να είσαι ελεύθερος. Καλές γιορτές», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του. 

Πριν από λίγο καιρό, ο διάσημος ηθοποιός είχε ανεβάσει και πάλι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο στο οποίο χόρευε το εμβληματικό συρτάκι «Ζορμπά» του Μίκη Θεοδωράκη.

Πηγή: skai.gr