H Madonna μας τραγουδά «Santa Baby» με χριστουγεννιάτικο σκούφο και ποζάρει με τα παιδιά της – Δείτε video

Η Μαντόνα γνωρίζει καλά πώς να «πουλάει» τον εαυτό της και να προωθεί την τέχνη της από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στο μουσικό τοπίo

Η Μαντόνα φόρεσε ένα χριστουγεννιάτικο σκουφάκι του Αϊ-Βασίλη και συγκέντρωσε τα τέσσερα μικρότερα παιδιά της για ένα οικογενειακό πορτρέτο δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ περνάει τις γιορτές στο Λονδίνο.

Η Μαντόνα, η οποία διαθέτει 50,3 εκατ. followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να ποζάρει με τα παιδιά της, με μουσική υπόκρουση μια διασκευή του τραγουδιού «Santa Baby» της Eartha Kitt του 1953.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Τα Χριστούγεννα, η Μαντόνα υπό τους ήχους του «Toxic» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «ανέβασε» ένα βίντεο στο Tik Tok κάνοντας ένα τεστ. Το «Material Girl» κατέβασε ένα ποτήρι γεμάτο με ένα μυστηριώδες παγωμένο ρόφημα, καθώς το τεστ την υπολόγισε ως μόνο 7% τοξική. 

@madonna ♬ toxic sped up - xxtristanxo

Η Μαντόνα γνωρίζει καλά πώς να «πουλάει» τον εαυτό της και να προωθεί την τέχνη της από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στο μουσικό τοπίo.

Η Μαντόνα συνεχίζει να φοράει το στέμμα της βασίλισσας της ποπ. Είναι, επίσης, η καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία, την οποία ξεπερνούν μόνο οι Beatles, ο Μάικλ Τζάκσον και ο Έλβις Πρίσλεϊ. Πέρα από αυτό, είναι είδωλο, ένα αστέρι, γνωστό σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της, έχει συνδεθεί με δύο λέξεις: υπέρβαση και επανεφεύρεση.

Οι εμφανίσεις της στα κοινωνικά δίκτυα έχουν σχολιαστεί (και επικριθεί) ευρέως. Όπως δήλωσε κάποτε η ίδια: «Οι φωτογραφίες μου είναι πολύ δημοφιλείς: "Οι άνθρωποι πίστευαν ότι μια μέρα θα ξυπνούσαν και δεν θα ήταν πια εκεί. Αλλά έκαναν λάθος: εγώ δεν θα φύγω ποτέ».

Πηγή: skai.gr