Kim Kardashian: Αποκάλυψε ότι είναι δύσκολη η συνεπιμέλεια με τον Kanye West

Η Κιμ Καρντάσιαν συγκινήθηκε, καθώς μίλησε πρόσφατα  για τα τέσσερα παιδιά που μοιράζεται με τον 45χρονο ράπερ

Η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε στους θαυμαστές της μια γεύση από την εντυπωσιακή προετοιμασία των διακοπών της, όταν μοιράστηκε μερικά από τα οικογενειακά πορτραίτα των διακοπών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Στην ανάρτηση της εμφανίστηκαν τα τέσσερα παιδιά της, ενώ σε ορισμένες φωτογραφίες συμπεριλαμβανόταν και η ανιψιά της, Dream Kardashian.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις οικογενειακές φωτογραφίες απουσίαζε ο πρώην σύζυγος της Κιμ, ο 45χρονος Κάνιε Γουέστ. Η ανάρτηση έρχεται την ώρα, που η διάσημη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε στο Angie Martinez IRL Podcast τη Δευτέρα, στο οποίο με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τις εμπειρίες της από τη συνεπιμέλεια με τον πρώην σύζυγό της, αναφέροντας ότι είναι αρκετά δύσκολο. 

Η Κιμ Καρντάσιαν συγκινήθηκε, καθώς μίλησε για τα τέσσερα παιδιά που μοιράζεται με τον 45χρονο ράπερ. Εξήγησε ότι έχει προσπαθήσει να προστατεύσει τα παιδιά από τις δημόσιες δοκιμασίες και τα βάσανα που έχει υποστεί το πρώην ζευγάρι, αλλά άρχισε να δακρύζει, καθώς συνέκρινε τη ζωή των παιδιών της με τη δική της.

Η Κιμ ανέφερε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια: «Είχα τον καλύτερο μπαμπά. Δεν θέλω να γίνω συναισθηματική. Ήταν απλά μια μέρα για εμένα. Είναι δύσκολη η συνεπιμέλεια.  

Είχα τον καλύτερο μπαμπά και είχα τις καλύτερες αναμνήσεις και την καλύτερη εμπειρία και αυτό είναι το μόνο που θέλω για τα παιδιά μου. Εφόσον μπορούν να το έχουν αυτό, αυτό θα ήθελα γι' αυτά. 

Η Κιμ Καρντάσιαν με τα παιδιά της

Στο σπίτι μου, τα παιδιά μου δεν ξέρουν τίποτα από όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο και έχω καταφέρει να... κρατιέμαι από μια κλωστή και ξέρω ότι είμαι τόσο κοντά στο να μην συμβεί αυτό, αλλά όσο είναι ακόμα έτσι, θα τα προστατεύσω όσο μπορώ», πρόσθεσε η ίδια. 

Τον περασμένο μήνα, η Κιμ και ο Κάνιε διευθέτησαν τελικά το διαζύγιό τους, μετά από μια άσχημη δημόσια διαμάχη, που μαίνεται για σχεδόν δύο χρόνια από τότε που χώρισαν.

Το ζευγάρι έχει πλέον καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους, τα σχέδια γονικής μέριμνας και τη διανομή του χαρτοφυλακίου των ακινήτων τους αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, ο Κάνιε θα είναι υπεύθυνος για το 50% των εξόδων εκπαίδευσης και ασφάλειας των τεσσάρων παιδιών. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Φλωρεντία της Ιταλίας το 2014 και χώρισε τον Φεβρουάριο του 2021.

Η Κιμ Καρντάσιαν με τα παιδιά της

Πηγή: skai.gr