Έρχονται νέα εντάλματα για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό- Άλλους δύο άνδρες αναγνώρισε το κορίτσι

Τα δύο επίπεδα της αστυνομικής έρευνας- Στον οίκο ανοχής που εξέδιδε το παιδί ο Μίχος επικεντρώνονται πλέον οι αστυνομικοί μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης

Του Μάκη Συνοδινού

Σε δυο άξονες κινούνται όλο αυτό το διάστημα οι έρευνες της ΕΛΑΣ προκειμένου να ταυτοποιήσουν τους βιαστές της 12χρονης από τον Κολωνό.
Ο πρώτος άξονας σχεδόν ολοκληρώθηκε με τις έρευνες να επικεντρώνονται κυρίως στην διαδικτυακή πλατφόρμα όπου από εκεί -σύμφωνα με την δικογραφία- ο Ηλίας Μίχος αλίευε τους «πελάτες» της 12χρονης και έκλεινε τα ραντεβού έναντι αμοιβής.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι αστυνομικοί γνωρίζουν ονόματα διευθύνσεις και τηλέφωνα όλων όσων ασέλγησαν πάνω στη 12χρονη και η «μαύρη λίστα» με τους εμπλεκόμενους πολύ σύντομα θα είναι στα χέρια της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.
Μάλιστα εχτές στην συμπληρωματική της κατάθεση η ανήλικη αναγνώρισε μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που της έδειξαν οι αστυνομικοί τουλάχιστον 2 άτομα που ασέλγησαν πάνω της.

Όπως τονίζουν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ, οι επόμενες ημέρες θα είναι ημέρες εξελίξεων καθώς αναμένεται να εκδοθούν νέα εντάλματα συλλήψεων.
Δεύτερος άξονας και εξίσου σημαντικός για τις έρευνες είναι να ταυτοποιηθούν οι άντρες που βίασαν την κοπέλα στον οίκο ανοχής.
Υπενθυμίζεται πως σε προηγούμενη κατάθεση της το κορίτσι είχε αναφέρει πως ο 53χρονος Ηλίας Μίχος την πήγαινε στον οίκο ανοχής όπου την βίαζαν.


Τον οίκο ανοχής τον έχει αναγνωρίσει μέσω φωτογραφιών η ανήλικη και αυτό που μένει είναι οι αστυνομικοί να φτάσουν στα ίχνη όσων ασέλγησαν πάνω της.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην χτεσινή της συμπληρωματική κατάθεση ρωτήθηκε για τον οίκο ανοχής και για πρόσωπα που φέρονται να την έχουν βιάσει
 

Πηγή: skai.gr