ΣΥΡΙΖΑ: Διέγραψε μέλος του που επικοινωνούσε με τη 12χρονη από τον Κολωνό

«Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη» διαμηνύει στην ανακοίνωσή του

Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε από το κόμμα του ένα μέλος του, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή γι'αυτό και διαγράφηκε. Είχε προηγηθεί επίσημη επικοινωνία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου υπήρξε σχετική ενημέρωση για τη δράση του μέλους. 

«Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη» διαμηνύει στην ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία».

Πηγή: skai.gr