Κλείσιμο

Σπίρτζης: Σίγουρα τα ταξί έχουν γίνει εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Τη βεβαιότητα ότι οι αυτοκινητιστές ταξί θα στηρίξουν την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη με τη νέα επιβατική αμαξοστοιχεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η οποία κάνει το δρομολόγιο Αθήνα Θεσσαλονίκη σε περίπου τρεις ώρες και 50 λεπτά.

«Είμαι σίγουρος ότι τα ταξί θα γίνουν εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ γιατί κάποιοι φρόντιζαν οι αυτοκινητιστές να είναι όμηροι συγκεκριμένων πολυεθνικών που δεν πλήρωναν ούτε ένα ευρώ στη χώρα μας», είπε ο κ Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης, τόνισε ότι είναι θετικό που οι συρμοί είναι ανακατασκευασμένοι και σύγχρονοι και έκανε λόγο για ένα ξεκούραστο ταξίδι ενώ σημείωσε πως σε λίγο καιρό θα έρθουν και οι νέοι συρμοί που θα κάνουν το ταξίδι σε λιγότερο από τρεισήμισι ώρες.

Αναφερόμενος σε όσους επικρίνουν την πρόοδο του έργου του μετρό είπε: «Γελάω με τις ανοησίες που γράφονται σε σχέση με τους συρμούς του μετρό. Οι συρμοί του μετρό ήρθαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Ήρθαν για να συναρμολογηθούν στο αμαξοστάσιο. Δεν έχουν μπει ψεύτικες ράγες. Είναι έτοιμοι κι άλλοι σταθμοί του μετρό. Καταλαβαίνουμε τον πόνο των παρατάξεων της τρύπας, από το έργο υποδομής που ολοκληρώνεται, αλλά καλό θα είναι να συνειδητοποιήσουν ότι οι υποδομές και στους σιδηρόδρομους και στους αυτοκινητόδρομους και στο μετρό Θεσσαλονίκης τελείωσαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στους βανδαλισμούς είπε ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει κάπου, να δραστηριοποιηθούν και να τους δοθούν χώροι να βγάλουν τη δημιουργικότητα τους. «Όσον αφορά τη φύλαξη είναι της κοινοπραξίας δεν είναι καν της Αττικό Μετρό. Οι ευθύνες του εργολάβου είναι πολύ συγκεκριμένες», είπε επίσης.