Δύο αδέλφια, ο ξάδερφός τους και ο 10χρονος Τζακ, τα θύματα της τραγωδίας στην παγωμένη λίμνη του Σόλιχαλ

Η ταυτότητα των παιδιών αποκαλύφθηκε μέσω αναρτήσεων συγγενών τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις οποίες εξέφραζαν την οδύνη των οικογενειών και ευχαριστούσαν την τοπική κοινότητα για τη στήριξη

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Τα αδέρφια Φίνλεϊ και Σαμ Μπάτλερ, οκτώ και έξι ετών αντίστοιχα, ο ξάδερφός τους Τόμας Στιούαρτ, 11 ετών και ο δεκάχρονος Τζακ Τζόνσον είναι τα τέσσερα αγόρια που έχασαν τη ζωή τους λόγω καρδιακής προσβολής αφού το απόγευμα της Κυριακής έπεσαν στην παγωμένη λίμνη πάρκου στο Σόλιχαλ της κεντρικής Αγγλίας.

Ο εξάχρονος Σαμ κατέληξε την Τετάρτη σε μονάδα εντατικής θεραπείας τοπικού νοσοκομείου, ενώ τα άλλα τρία αγόρια είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή την Κυριακή.

Τα τρία παιδιά που συνδέονταν με συγγένεια θέλησαν να ταΐσουν τις πάπιες στη λίμνη, όταν ο πάγος στον οποίο πάτησαν έσπασε με αποτέλεσμα να βρεθούν στο νερό. Ο Τζακ Τζόνσον έσπευσε να τα βοηθήσει, χωρίς να τα γνωρίζει από όσο γίνει μέχρι τώρα γνωστό.

Η ταυτότητα των παιδιών αποκαλύφθηκε μέσω αναρτήσεων συγγενών τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις οποίες εξέφραζαν την οδύνη των οικογενειών και ευχαριστούσαν την τοπική κοινότητα για τη στήριξη.

Πηγή: skai.gr