Ολοκληρώθηκε η τραγωδία: Κατέληξε ο 6χρονος που είχε πέσει στην παγωμένη λίμνη στο Σόλιχαλ

Συνολικά τέσσερα τα θύματα - Είχαν προηγηθεί οι θάνατοι ενός οκτάχρονου, του δεκάχρονου Τζακ Τζόνσον που είχε σπεύσει σε βοήθεια των υπολοίπων και ενός 11χρονου

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Η αστυνομική διεύθυνση των West Midlands στην κεντροδυτική Αγγλία ανακοίνωσε το θάνατο του εξάχρονου αγοριού που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από την Κυριακή, όταν μαζί με άλλα παιδιά έπεσε σε παγωμένη λίμνη σε πάρκο του Σόλιχαλ.

Ο θάνατός του ανεβάζει το συνολικό απολογισμό των θυμάτων της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει τη Βρετανία σε τέσσερα.

Είχαν προηγηθεί οι θάνατοι ενός οκτάχρονου, του δεκάχρονου Τζακ Τζόνσον που είχε σπεύσει σε βοήθεια των υπολοίπων και ενός 11χρονου.

Τα τέσσερα αγόρια έπεσαν στα παγωμένα νερά όταν έσπασε ο πάγος στην επιφάνεια της λίμνης στον οποίο είχαν ανέβει.

Η αστυνομία γνωστοποίησε επίσης ότι απόψε ολοκληρώνεται η έρευνα εντοπισμού δύο πιθανών αγνοουμένων στη λίμνη. Η έρευνα ξεκίνησε την Κυριακή κατόπιν μαρτυριών περί έξι ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο όπου έσπασε ο πάγος.

Όπως είχε ανακοινωθεί, κανένας συγγενής ή οικείος δεν είχε αναφέρει κάποιο άτομο άτομο ως αγνοούμενο, επομένως η αστυνομία θεωρεί ότι ίσως η πληροφορία περί έξι ατόμων να μην ήταν ακριβής.

Στην ανακοίνωση για το θάνατο του εξάχρονου, η αστυνομία ανέφερε πως «δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουν το τεράστιο μέγεθος του πόνου που πρέπει να νιώθουν (οι συγγενείς και φίλοι)».

Πηγή: skai.gr