Κλείσιμο

Ο Κρις Ροκ παίρνει το μέρος του Τζόνι Ντεπ – Σφοδρή επίθεση στην Άμπερ Χερντ

Καυστικός για την Άμπερ Χερντ ήταν ο Αμερικανός κωμικός ηθοποιός Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια σόου του στο Λονδίνο την Πέμπτη, δίνοντας τη δική του μοναδική οπτική γωνία για την πολύκροτη δίκη της ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ. 

Ο κωμικός αναφέρθηκε βέβαια και στο χαστούκι που δέχθηκε από τον Γουίλ Σμίθ, αλλά σύμφωνα με το LADBible, το «κυρίως πιάτο» ήταν η Χερντ μετά από μερικές αποκαλύψεις στη δίκη με τον Ντεπ. Το θέμα προέκυψε όταν ο κωμικός σχολίασε ότι υπάρχουν «νέοι κανόνες» όσον αφορά το να κοιμηθείς με άλλους ανθρώπους. Με τις δηλώσεις του ο Ροκ φάνηκε να στηρίζει τον Ντεπ. 

Τόνισε ότι είναι σημαντικό να «πιστεύουμε όλες τις γυναίκες» πριν αποκαλύψει την εξαίρεση του. «Να πιστεύετε όλες τις γυναίκες… εκτός από την Άμπερ Χερντ», είπε ο κωμικός. «Τι παίρνει αυτή; Έχ…. στο κρεβάτι του! (…) Σκ… στο κρεβάτι του. Μόλις χ…. στο κρεβάτι κάποιου, είσαι ένοχος για όλα. … Τι στο δ... συμβαίνει; Και μετά από αυτό είχαν σχέση. Πρέπει να είναι καταπληκτική γκ... … Έχω πάει με πολλές τρελές, αλλά διάολε».

Σημειώνεται ότι η Χερντ κατηγορείται ότι αφόδευσε στο κρεβάτι του Τζόνι Ντεπ όταν αυτός άργησε στο πάρτι γενεθλίων της τον Απρίλιο του 2016, ωστόσο η ίδια επιρρίπτει την «ενοχή» στους μικροσκοπικούς σκύλους του ζευγαριού. 

Πηγή: skai.gr