Τρία λάθη που κάνει πάντα ένας Σκορπιός στις σχέσεις του

Είτε κάνεις συνεχώς τους ίδιους καυγάδες με τ@ σύντροφό σου είτε όλες οι σχέσεις σου είχαν το ίδιο ατυχές τέλος, μπορεί να υπάρχει ένας κοσμικός λόγος για αυτό. Ίσως η ανάγκη να «ευθυγραμμιστούν τα αστέρια» είναι πραγματική.

Αναρωτήθηκαν για παράδειγμα ποτέ οι Σκορπιοί ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν στις σχέσεις τους; Τα ζώδια του νερού είναι οι πιο ευαίσθητες ψυχές του ζωδιακού κύκλου. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το ραντεβού με έναν Σκορπιό είναι μια τόσο έντονη και συναισθηματική εμπειρία.

Παρακάτω θα δεις τα 3 πιο συχνά λάθη που κάνει ένας Σκορπιός στις σχέσεις του

Η εμπιστοσύνη τον τρομάζει

Οι Σκορπιοί μπορεί να δυσκολεύονται να εμπιστευτούν τους συντρόφους τους, με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπείς στη ζήλια. Επειδή είναι τόσο ευμετάβλητοι οι ίδιοι, είναι συχνά καχύποπτοι με τους άλλους.

Έτσι, αν ο σύντροφός σου είναι Σκορπιός και εμφανίζεται διστακτικός στη σχέση σας, διαβεβαίωσέ τον ότι η σταθερότητά που δείχνεις είναι σημάδι αγάπης και όχι λόγος ανησυχίας.

Παίρνει τα πάντα πολύ προσωπικά

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού, έτσι έχει πολλά συναισθήματα θαμμένα μέσα του που δεν δείχνει. Αυτή η ευαισθησία τού παρέχει μια ξεχωριστή συναισθηματική νοημοσύνη και μια ισχυρή διαίσθηση — αλλά μπορεί να είναι προβληματικό αν τη χρησιμοποιήσει για να διαβάσει τις σκέψεις του συντρόφου του.

Πριν πάρει κάτι προσωπικά, ο Σκορπιός θα πρέπει να σκεφτεί αν αυτό που τον ενοχλεί σχετικά με τις πράξεις του συντρόφου του είναι λογικό ή απλώς φόβος ότι θα πληγωθεί.

Είναι υπερβολικά κτητικός

Κανένα ζώδιο δεν είναι τόσο κτητικό όσο ένας Σκορπιός. Όταν είναι σε σχέση με κάποιον προσέχει όλες του τις κινήσεις και «καραδοκεί» για τυχόν παραπτώματα. Είναι καχύποπτος αλλά σπάνια τον ξεγελάει η διαίσθησή του. Όταν νιώσει πως κάτι δεν πάει καλά, συνήθως έχει δίκιο.

Παρόλα αυτά, αν και έντονος από την αρχή, ο Σκορπιός θα κάνει περισσότερη προσπάθεια να ανοιχτεί μόλις ερωτευτεί και η σχέση είναι πιο σταθερή, αντί να κρατήσει όλα τα συναισθήματά του κρυμμένα μέσα του.

Διαβάστε ακόμη

Τα minimal ασημένια κοσμήματα της σεζόν και 6 ελληνικά brands για να εμπνευστείς

Οι παλέτες σκιών που αξίζει να δοκιμάσεις στα φετινά summer parties

Πηγή: Savoirville