Καυστικό σχόλιο του Κρις Ροκ για τον Γουίλ Σμιθ μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Ντέιβ Σαπέλ - Βίντεο

Την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης στη σκηνή ο κωμικός Ντέιβ Σαπέλ, σχολίασε ο Κρις Ροκ, πετώντας ένα «καρφί» για τον Γουίλ Σμιθ. Η επίθεση έγινε, στο Λος Άντζελες, στην πρώτη stand up comedy παράσταση που διοργάνωσε το Netflix στην ιστορία του, και ο Κρις Ροκ βρισκόταν στο χώρο την ώρα της επίθεσης. 

@rebhorn that guy just speared Dave Chappelle on stage…WTF ❗️#davechappelle #chrisrock #netflixisajoke #davechapelleshow #hollywoodbowl #comedy #willsmithslap ♬ original sound - rebhorn


Σύμφωνα με νεότερα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Κρις Ροκ ανέβηκε στη σκηνή, αγκάλιασε τον Σαπέλ, πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε: «Γουίλ Σμιθ εσύ ήσουν;» με τους δυο άνδρες να γελάνε. Ήταν μια αναφορά στα φετινά Όσκαρ, όταν ο Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον κωμικό για ένα αστείο που μόλις είχε κάνει για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία έχει αλωπεκία. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα ο Σμιθ να αποχωρήσει από την Ακαδημία των Όσκαρ, η οποία του απαγόρευσε απαγορεύει την παρουσία του στην τελετή των Όσκαρ για τα επόμενα 10 χρόνια. 

Ο Κρις Ροκ είχε δηλώσει ότι «επεξεργάζεται» το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ λίγο μετά το περιστατικό.


Για την επίθεση στον Ντέιβ Σαπέλ απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον Αϊζάια Λι 23 ετών, ο οποίος φαίνεται ότι τραυματίστηκε από σεκιούριτι στο χέρι. Πλάνα δείχνουν τον επιτιθέμενο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο λόγω του τραυματισμού στο χέρι. Ο Σαπέλ δεν τραυματίστηκε, και μάλιστα αστειεύτηκε ότι ο δράστης «ήταν ένας τρανς άνδρας», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. 

Πηγή: skai.gr